Jön a Mid-Set Patch: Új szinergiák, figurák és tárgy

Az egyszer tuti, hogy erős lett a Mid-Set.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Gizmos & Gadgets nagyon rendben van, pont emiatt a játékosbázis körülbelül olyan szinten van, mint anno az első szett idejében. Azt már korábban elárulták nekünk, hogy a mostani téma az Arcane sorozat miatt lett ilyen erős és most a félidős patch úgy tűnik, hogy dobhat még egy csavart labdát. Új szinergiákkal, új figurákkal és egy új tárggyal érkezik a Neon Nights!

Neon Nights

Új Szinergiák

Ahogy az lenni szokott, ilyenkor a játék felfrissítése érdekében pár szinergia kikerül és a helyére érkezik egy-egy másik, persze más mechanikákkal. A mostani búcsúzóink az Imperial-Academy páros és a helyükre jöhet a Hextech-Debonair. Az új figurákról és szinergiákról egy korábbi cikkben írtunk már. 

Ezen kívül most már azt is tudjuk, hogy a Socialite körökbe érkezik két új bandatag. Az alap dolgok maradnak, de ha megvan mindenki akkor az első három szint bónuszai duplázódnak. Azért itt lesznek érdekes one-shot kompozíciók. Ezen kívül két szinergia még érkezik. A Striker attól függően, hogy mekkora a szinergia szint AD-sebzést kap flat pluszba. A Rival viszont már érdekesebb, kicsit olyan, mint az Exile volt. A történet szerint Jinx és Vi már nincsenek jóban, tesókból riválisok lettek, ebből pedig jön a Rival trait. Zaun két fenegyereke már nem bírja a másikat, ezért a páston sem igazán érzik magukat jól együtt – azaz a bónusz nem érvényesül, ha mindketten lenn vannak.

Új tárgy: Edge of Night

Itt is, ha valami új jön, akkor valaminek mennie kell, így most a Guardian Angel kerül a raktárba. De aggodalomra semmi ok, a helyére szintén egy anti-burst tárgy érkezik! Csak itt nem arról van szól hogy visszajön a figura tulajdonosa, hanem egy bizony HP-százaléknál ledobja az agrót meg minden CC-effektet és kvázi kap egy tisztalapot. 

Silco és Zeri

Azt már rég tudjuk, hogy Silco jön, de Zeriről csak pár napja kaptunk infókat. Zeri 5 arany értékű lesz és a képessége többrétegű. Van egy passzív AD-splitter, ami a sima támadásokat befolyásolja. Az aktív pedig a Lightning Crash, amikor minden alaptámadás után a figura elugrik és a támadásai átütőek lesznek. Silco szintén az arany csapatba érkezik vélhetően, hiszen neki is külön szinergiája van. A Mastermind a két mögötte lévő figurának 40% manát ad a harc előtt vagy az előtte lévőnek ad 100%-ot. A képessége az Unstable Concoction lesz, ahol egy másik figura a páston kap egy szteroid injekciót. Annak megnő a sebzése, a támadási sebesség, visszakap életerőt és, mikor elpusztul még robban is. 

Scouting UI és extra infók

Mióta létezik a TFT, mindig is voltak UI-kiegészítők, amelyeket egy külső program pakolt a TFT-játékainkra. Ezek valamilyen módon a játékosokat segítették, legyen szó szinergia vagy tárgykombinációs infókról. Ezeket a fejlesztők az idők során belefejlesztették a játékba és most megint egy ilyen kör következik. Nagyon sok streamer használja azt az addont, ami számolja és valószínűsíti, hogy ki lesz a következő ellenfelünk. Ez segít abban, hogy azért egy nagyon picit tudjunk helyezkedni és ezzel előnyt szerezni. Ez mostantól nem lesz külső, a játék figyeli majd nekünk. 

Persze ha Mid-Set akkor jön a Pass 2. köre. Ahogy az lenni szokott megint van új aréna, új tojások és érkezik Project Abyssia is.

A szett február 16-án élesedik majd, addig is a PBE-szervereken lehet próbálgatni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!