Orvosolták a végtelen Division Rivals jutalmakat a FIFA 22-ben

Orvosolták a végtelen Division Rivals jutalmakat a FIFA 22-ben

Az EA Sports megerősítette, hogy kivizsgálta a FIFA 22 Division Rivalst érintő hibát, miután a hírek szerint a játékosok többször is igényelhették azokat.

Az EA Sports mindig képes egy szinttel feljebb lépni, de sajnos sok esetben ez nem pozitívan értendő. A fejlesztők ugyanis olyan, mintha az új epizód megjelenését követő néhány hónapot követően fejben szabadságra mennének és mivel dől a dohány nem igazán érdekli őket, hogy mi történik a FIFA-ban. Most egy újabb érdekes esetről számolhatunk be, hiszen pár nap leforgása alatt a közösségi médiát számtalan képpel és videóval árasztották el a rajongók, miután a Division Rivals jutalom korlátlan alkalommal beszerezhető volt egy bug miatt.

A posztok egy nagyobb része szerint azok a játékosok, akik a Web Appal jelentkeztek be a FUT-ba ugyanúgy megszerezhették a Division Rivals jutalmakat, mint egyébként, majd az oldal frissítése után, újra megtehették ezt. Ezzel a módszerrel tehát korlátlan számú alkalommal meg lehetett igényelni ezeket a jutalmakat.

Az EA Sportshoz gyorsan eljutott a hír szerencsére, ezért a fejlesztők felfüggesztették a Division Rivals rewardokat, majd bejelentették, hogy vizsgálják az esetet. Nekiültek és viszonylag – hozzájuk képest – gyorsan sikerült is orvosolniuk a problémát. Azok azonban, akik február 10-ig szemfülesek voltak több jutalmat is kihalászhattak maguknak a leállítás előtt.

Viszont mostanra megoldották a dolgot és újra elérhetővé váltak a Division Rivals jutalmak. Azok a játékosok, akik még nem vették át a rewardot, illetve akik folytatták a meccseiket valamilyen rangot elérve, megkapják a megfelelő jutalmakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!