Az ARURF játékmód tartogat néhány meglepetést és mókás mozzanatot

Az ARURF játékmód tartogat néhány meglepetést és mókás mozzanatot

A pingvinek nem repülnek, de Akali igen! Ingyen utazás az ellenfél bázisára

Az ARURF, a League of Legends egyik forgó játékmódja, amely alkalmanként eseményeken keresztül tér vissza, megszabadulván a túlzott varázslat- és halálidőzítőktől, valamint a manaköltségektől, amelyek megakadályozzák a hősöket abban, hogy valódi erejükkel brillírozhassanak az Idézők Szurdokában. Ez számos lehetőséget nyit meg a hősök és játékosok előtt, hogy új módokat kihasználva szórakozhassanak, néha másokat akár ezzel idegesítve is.

Amikor az egyik játékos véletlenszerűen kapta meg Akalit ebben a játékmódban, valószínűleg arra számíthatott, hogy bődületes sebzést lesz képes kiosztani az ellenfeleinek, hiszen nem kell beosztania azt a kevés energiáját a hőssel. De ebben a klipben, amit a Redditen tettek közzé, egy ellenséges Sionnal való találkozás hatalmas meglepetést okozott a felkészületlen nindzsa játékosnak. Valószínűleg ezek után rájöttek, hogy nem csak csapatuk hősei erősek és tartogatnak meglepetéseket, hanem ellenségeiké is. Sion legyőzése után a passzív aktiválódott, életre keltve az óriási élőhalott tankot – ahogy ez ennél a bajnoknál megszokott. A körülöttük lévő hatalmas minionhullámmal Sion meg tudta hosszabbítani a passzív aktiválásának időtartamát, így az Akali játékosnak és szövetségesének, Ryze-nak még több sebzést kellett kiosztania ahhoz, hogy elpusztítsák őt.

Sion kivégzésére Akali az E-t használta, de nem vette észre, hogy a tank eléggé kiterjesztette már a zombi formájának időtartamát ahhoz, hogy az újraszületési időzítő újra életre keltse őt a bázison. Amint Akali rányomott újra E képességére, hatalmas meglepetés érte. Az éppen újjáéledő Sion teste visszateleportált a bázisra, hogy az ismét normális alakot öltsön, ezzel Akalit befizetve egy ingyenes túrára az egész térképen át egészen az ellenfél bázisáig. Persze ahogy odaért, már csak egy egyszerű auto-attack volt Sion feladata mielőtt a torony kivégezte volna Akalit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.