A lehetetlen nem létezik – Ezért ne adjunk fel soha egyetlen mérkőzést sem!

A lehetetlen nem létezik – Ezért ne adjunk fel soha egyetlen mérkőzést sem!

Camille-lal vezeti győzelemre csapatát egy játékos, az elveszettnek tűnt meccsén

A sima hétköznapi meccsek nem olyan kockázatosak, de a League of Legends egyik legizgalmasabb pillanatai innen származnak. Lehet, hogy  az egyik csapat abszolút uralja saját oldalát a Riftben, azonban a másik csapat egyetlen okos mozdulattal egy pillanat alatt megváltoztathatja a játék menetét. Ebben a Redditen közzétett klipben az u/JimasMagnus egy alap versenystratégiát használ, hogy elkerülje a vereséget. Míg az ellenfelek a bázisuk megsemmisítésével voltak elfoglalva, ez a játékos úgy döntött, hogy a bot lanen keresztül splitelni kezd Camille-l, és egy hatalmas minion hullámot szállít az ellenséges bázisra, amelyet éppen csak egy Xerath véd.

Mivel az ellenséges csapat a másik bázissal volt elfoglalva, Camille minden probléma nélkül hozzálátott a tornyok és az inhibitorok lebontásához. Bár nagyon közel került a halálhoz, de mégis képes volt a minion hullámmal eljutni egészen a Nexusig, élükön egy szuperminionnal, aki végül a hős halála után bevitte az utolsó találatot, elpusztítva ezzel az ellenfél utolsó objektumát is. Noha Camille fejezte be a játékot, a győzelem nagy részét Zilean-nek kell tulajdonítani, aki időt nyert Camille-nak, hogy megsemmisíthesse az ellenséges bázist. Egy tökéletesen végrehajtott kábítással a bázison három ellenséget pusztított el bombájával, illetve az ellenfél Kai’Sajának és Yuumijának visszavonulását is megakadályozta.

Zilean profin észrevette, mit igyekszik tenni Camille, hogy megmentse az elveszettnek tűnő játékot. Így hát asszisztálva gyorsan megnyitotta az ajtót Camille előtt, hogy biztosítsa csapatának a győzelmet. Mivel egy LOL meccs eléggé gyors iramú is lehet, az ilyen stratégiák gyakran jelentik az egyenes utat a győzelemhez. Hála Camille-nak ebben a játékban a csapat alattomos győzelmet aratott annak ellenére, hogy már a megadás szélén álltak. Így megmenekültek attól, hogy újra a “vereség” szót kapják az arcukba a kijelzőn.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.