A 100 Thieves játékosa vezeti az NA új League Champions Queue szerverét

A 100 Thieves játékosa vezeti az NA új League Champions Queue szerverét

Vajon szükség lenne egy ilyen szerverre Európán belül is?

Amikor a Riot Games bejelentette, hogy a fejlesztők egy exkluzív, magas színvonalú west coast szervert hoznak létre a League of Legends játékosok számára, az emberek kíváncsivá váltak, hogy valójában hány ember vehet majd részt a játékban. Lehet, hogy még nemrég jelent meg, de a játékosok elég sokat beszélnek az eddigi élményeikről. Jelenleg a 100 Thieves Next középső örvényese Insanity vezet a szerveren 85 LP-vel, de a Golden Guardians veteránja Licorice, a FlyQuest ADC-je Johnsun és a CLG Academy egykori középső sávosa RJS mind mögötte állnak 70 LP-vel.

Sok profi és amatőr egyaránt dicsérte a Champions Queue-t, mivel sokkal magasabb élményt nyújt azoknak a játékosoknak, akik szeretnének feljebb kerülni a ranglétrán, miközben a régió legjobbjaival egyetemben versenyezhetnek. Az embereknek jelentkezésre van szüksége ahhoz, hogy hozzáférhessenek ehhez a speciális szerverhez, ahol csak a meghívással rendelkező Discord-szerveren keresztül bonyolíthatják le a mérkőzéseiket.

Itt sokkal hatékonyabban tudnak kommunikálni csapattársaikkal és egymást koordinálni. Ezenkívül a játékosok lehetőséget kapnak arra is, hogy saját nézőpontjukat közvetítsék streamen a játékukról, hogy jobban építhessék saját márkájukat és kiterjesszék ezt a közösségben. Az Evil Geniuses League vezetője, Peter Dun azt mondta, hogy bár vannak problémák a jelenlegi rendszerrel, „nem emlékszik rá, hogy utoljára 5+ stream nyílt volna meg egyszerre, amelyek nyomon követték az összes magas szintű profi játékost”. A rajongók folyamatosan értesülhetnek arról, hogy mely profi játékosok lépnek be a meccsekbe ezzel a Champions Queue Twitter-fiókkal, amely az érintett játékosok különböző streamjeit is összekapcsolja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.