Fejlesztői videóban mutatták be a Destiny 2 jövőjét

Fejlesztői videóban mutatták be a Destiny 2 jövőjét

A Destiny 2 legújabb kiegészítője a Witch Queen hamarosan megjelenik, pontosabban Február 22.-én, a Bungie csapata fejlesztői videóban mutatta be, mire számíthatunk majd az év folyamán.

Witch Queen

Savathún visszatérésével, egy olyan történet szálat kapunk majd, ami folyamatosan épült fel az elmúlt évek során. Végre már nem csak egy hangot hallhatunk majd, hanem összeáll az a kép, ami az első fejezete lesz a “Light and Dark” történetszálnak. Az új kiegészítő rengeteg alkalommal megfejtésre váró akadályokkal lesz teletűzdelve, ahol a játékosoknak valóban el kell gondolkodni majd a továbbjutásért a kihívások során.

Három ellenséget is megmutattak nekünk a fejlesztők, mindhárom különböző mégis hasonlítanak egy dologban, Guardian képességekkel bírnak és egy Ghost segítségével újra élednek. Ha nem leszünk résen ezen új játék mechanika sok problémát okozhat még a teljesítése alatt. A történet megfejtése során, talán választ kapunk arra is, hogyan szerezte meg Savathún ezen képességeket a serege számára.

Glaive, az új szezon fegyvere

A Glaive, egy olyan új fegyver típus, ami közelharcban, távolsági harcban és pajzsként is funkcionál. A történet során recepteket gyűjthetünk, ezek felhasználásával készíthetjük el az első saját Glaive fegyverünket. A fejlesztők a későbbiek folyamán, hasonló módon szeretnék ha működne a fegyver craft rendszere, ezzel jóval egyedibbé varázsolva a karakterünket. A új szezon kezdetével 8 új Exotic fegyver is bekerül, amivel tudjuk majd irtani Savathún seregét. A felszerelésünk 6 új Exotic páncélzattal is bővül, minden class 2 újra tehet szert, illetve ha már a Glaive megjelenését és ünnepeljük, ezen fegyverzet Exotic fejlesztésekor a subclassunk képességeivel ruházható fel. 

Subclass változások

Korábban bemutatták a Stasis subclass-t és ezen újdonságokat a Destiny 2 közösség imádta, a fejlesztők ezért teljesen átdolgozták a Void subclass rendszerét és hasonlóan a Stasishoz, rengeteg új lehetőséget kapunk majd a képességeink kapcsán. Illetve, ha már a Void megkapta ezen újításokat és fejlesztések, természetesen az év során a Solar és Arc subclass is hasonlóképp működik majd. Több egyediség és új lehetőség várja majd a felfedezőket.

A fejlesztői napló zárásaként még elmondták azt is, hogy az elmúlt 6-7 év történetét összefonhatjuk majd ebben az új kiegészítőben, hiszen Savathún irányítja a szálakat mindvégig. Új kihívások, új fegyverek és új subclass rendszer vár mindenkit, így biztosan izgalmas kalandok várnak ránk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!