Klee, a Genshin Impact karakterének bőrébe most Ziggs bújhatott

Klee, a Genshin Impact karakterének bőrébe most Ziggs bújhatott

A League of Legends és a Genshin Impact rajongója két nagyon hasonló karaktert egyesített kedvenc játékaiból, egy egyedi skint létrehozva ezzel.

Február 5-én a skin készítője, PentaKing megosztott a lolskinempire honlapján egy  saját maga által készített Klee skint Ziggsre, a League of Legendsben. A két karakter termetében és kirobbanó természetében is egyaránt hasonló, ezzel az egyedi skinnel pedig a Genshin rajongók a kis Menekülő Napsugár bőrébe bújva meghódíthatják a Szurdokot is.

Klee skinjével a LoL-játékosok megőrzik ugyanazokat a képességeket, mint Ziggs, miközben egy extra aranyos kislány irányítása alatt élvezhetik különbözőképpen a játékot. Mindkét karakter rajong a robbanóanyagokért és Ziggshez hasonlóan Klee is általában unja mindennapjait, ami arra készteti, hogy vándoroljon és kalandozzon. Ziggs képességei egyáltalán nem állnak messze az eredeti képességektől, amelyekkel Klee rendelkezik a Genshinben. Ebből kiindulva a játékosok rövid időn belül elsajátíthatják a robbanások művészetét, mindkét területen mesterfokon.

A kis Menekülő Napfény nyuszi alakú bombákat dobál, amelyek pyro-sebzést okoznak ellenségeinek, harmadik támadása pedig egy extra AoE-sebzés. A Genshinben Klee elindítja a Jumpy Dumpty-t is, egy óriási nyulat, aki mindhárom pattanása során sebzést okoz, és minden egyes ugrásával meggyújtja az ellenfelet, hasonlóan Ziggs Bouncing Bombjához (Q). A harmadik felpattanásakor a Jumpy Dumpty sok aknára hasad szét, amelyek Klee ellenségeivel való érintkezéskor felrobbannak. Klee legfőbb képessége a Genshinben a Blazing Delight, amellyel megidéz egy Sparks 'n' Splash nevű lóherét. Ez megtámadja a közeli ellenfeleket, és AoE piro sebzést okoz nekik.

PentaKing egyedi tervezésű skinje természetesen csak külsőségeket változtat meg, de amikor az a feladatod, hogy felrobbantsd az ellenség Nexusát, nem fog számítani, hogy úgy nézel-e ki, mint egy kis menekülő napfény vagy egy őrült yordle. Csak az számít, hogy milyen gyorsan tudod kabumra késztetni az ellenfeleidet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.