Győzött a nyeretlen és kikapott a veretlen!

Győzött a nyeretlen és kikapott a veretlen!

Astralis első győzelmével és a Rogue első vereségével zárult az ötödik hét első napja az LEC tavaszi alapszakaszában.

BDS vs MSF

A mérkőzésen a két csapat között parázs összecsapásnak lehettünk szemtanúi, már az első 25 percben az arany különbség mindkét fél részére kiugrott majd visszaesett. 

A 27. percben a Misfits megkaparintotta a Baron Nashort és ezzel remekül irányította a találkozót és az ostrom erejének a BDS már nem tudott ellenállni.

RGE vs AST

A tegnapi nap legnagyobb meglepetése egyértelműen ez a találkozó volt, az Astralis az elmúlt időszakban a játék korai szakaszában kiválóan játszott mindig is és ez most is így volt. A Rogue valószínűleg meghökkent és nem találták magukat a középső szakaszban sem, egy átgondolatlan Baron hívás és Zanzarah lélekjelenléte elég volt ahhoz, hogy a késői szakaszban is Astralis tudjon irányítani és befejezni a mérkőzést.

VIT vs XL

Zeri miden és Trundle dzsungel, érdekes hősválasztáson kívül, ugyan csak izgalmas volt az első 21 perc, fej-fej mellett voltak a csapatok az aranyban is. Ezután az XL fordult Nashorról és átgázolt a Vitality csapatán, megkaparintva az erősítést is.

Tíz perccel később ismételten Baron Nashort szerzett az XL és Nexust is sikeresen ütötték be. 

FNC vs SK

A nap legegyoldalúbb mérkőzésén a FNC úgy gázolt át az SK csapatán, mint kés vajon. Végig dominálták a mérkőzést és egy nagyobb csapatharc következtében az SK Nexusa is dőlt.

A Fnatic ezen győzelmével visszatérni látszik a legjobbak közé, az SK számára pedig komoly kérdéseket kell feltenni, annak reményében, hogy ha a rájátszásba szeretnének jutni.

MAD vs G2

Elyoya ismételten remekül játszott a mérkőzés kezdeti szakaszaiban, sajnos ez a Mad Lions oldaláról csak róla mondható el. 

A G2 folyamatos agressziója és előrenyomulására, nem volt érdemleges válasz, továbbra is BrokenBlade körül kezdeményeztek a korai szakaszban és Targamas is remekül fogta vissza a kezdeményező játékosokat. 

Az izgalmak a mai nap folytatódnak az esport2tv Twitch csatornáján 16:00-tól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.