Íme a lista, hogy mit kaphatsz egy 85x10 FIFA 22 Future Star Swaps packból

Íme a lista, hogy mit kaphatsz egy 85x10 FIFA 22 Future Star Swaps packból

A játékosok reménykednek benne, hogy nem a masszív 85-ös csodákkal lesz tele a keretük, szóval lássuk a felhozatalt.

A Future Stars promóban ugye olyan fiatal játékosok kapnak penge kártyákat, akik az EA szerint is a jövőben igazi szupersztárokká válhatnak . A koncepció tehát ezúttal sem változik, ami viszont érdekessebbé teheti a dolgot, hogy része lesz a Winter Wildcardsnál már látott swap is, így 28 tokent lehet begyűjteni a küldetések és SBC-k segítségével.

A legjobb az egészben, hogy garantált Future Stars és Future Stars PP is került a felhozatalba, így úgy tűnik, hogy ez még a Winter Wildcards-os swapon is túltesz majd! Egy játékos pedig kapott az alkalmon és nagyságrendileg összeírta mire is lehet számítani a 85x10 csomagok esetében. A kimutatása szerint összesen 115 játékos közül dobhat valakit egy pack, ebből PC-n és PS-en 15 van 100k felett (mostani árakon értendően), illetve 14 Xboxon.

Továbbá kettéosztotta a teljes mezőnyt Fodderekre és nem Fodderekre. Aki esetleg nem vágná kisujjból, nekik gyorsan levezetnénk, hogy a Fodder olyan magas besorolású vagy ritka típusú játékoskártyákat jelent, akik mondjuk úgy "haszontalanok" a meccseken, vagy legalábbis alulértékeltek a piacon, de hasznosak az SBC-ben. A képen pedig rögtön látható, hogy ebből azért jóval több van, de mivel mindegyik untradeable, ezért ebből ez a szempontból ez most nem sokat számít.

Egyesek azt is mondják, hogy érdemes várni a nyitásokkal addig, amíg egy mini kiadás nem követi ezeket az FS lapokat, ahol megváltozik a posztjuk a játékosoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!