Felrobbantotta a FIFA 22 piacot egy nap után Neymar Flashback SBC-je

Felrobbantotta a FIFA 22 piacot egy nap után Neymar Flashback SBC-je

Tény és való, hogy az árához képest elég penge lapot kapott, bár talán a nosztalgia is közrejátszik ebben a népszerűségben.

Alig egy nappal ezelőtt, pontosabban február 13-án adták ki Neymar Flashback lapját, melyet korábban már kiszivárogtattak az interneten. FUT Sheriff most sem tévedett, ő már a hivatalos megjelenése előtt biztosra vette, hogy a The Neymar Flashback lap már nincs messze a The Future Stars promóció kapcsán.

A Flashback sorozatról érdemes tudni, hogy egy adott időszakot emelnek ki az aktuális játékos karrierjéből, ezáltal a labdarúgó egy újabb egyedi kártyát kap. Ezt a speciális kártyát azért adta ki az EA Sports, hogy megünnepelje Neymar pályafutásának a 2003. és 2009. közötti időszakát a Santos színeiben. A már akkor óriási reménységnek tartott futballista aztán ugye, mint tudjuk meghódította Európát is és rengeteg rajongót szerzett magának. Az utóbbi években mondjuk a PSG-nél töltött időszaka már erősen megkérdőjelezhető, de talán még most sem badarság azt állítani, hogy a világ egyik legjobbjáról van szó. Persze nem mindenki szemében.

Most viszont a FIFA 22-ben kiadótt új lapja újfent lángragyújtotta a rajongók szívét, hiszen rengetegen csaptak le a SBC-jére. Egy nap után már arról számolnak be például Redditen, hogy egy csomó csapatba helyet kapott a brazil 87-es kártyája. Ez pedig nem is csoda, hiszen körülbelül 250-260 ezer coinból (2 csapatot összerakva) be lehet gyűjteni. Ráadásul ezzel a húzással az EA gondoskodott róla, hogy a sima gold lapja több, mint 100 ezret veszítsen az értékéből, de Neymar Winter Wildcard ST kártyája is 500 ezernél is nagyobb veszteséget könyvelhet el az elmúlt 48 óra leforgása alatt. Arról nem is beszélve, hogy Ginolát is érintette az eset, az ő lapja szintén több százezerrel ér kevesebbet. Valószínűleg további lapok sem úszták meg ezt a kiadást, már csak azért sem, mert több Youtuber is áradozik erről a kártyáról, ha másért nem hát azért, hogy megszerezzék és a csapatukba tudják. Íme Flashback Neymar statjai:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is lecsapsz Neymar Flashback lapjára?

  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %