Több filmet is bemutattak a hétvégi Super Bowl során

Több filmet is bemutattak a hétvégi Super Bowl során

Bővelkedett filmbejelentésekben az idei Super Bowl is. Doctor Strange, Sonic a sündisznó és Ryan Reynolds is megérkezett.

2022. február 14-én hétfőn, magyar idő szerint hajnal fél 1-kor kezdődött az LVI. Super Bowl, melyet egy őrült hajrával végül a Los Angeles Rams nyert meg 23-20-ra a Cincinatti Bengals ellen, így ők lettek a 2021-2022-es NFL-szezon bajnoka.

A Super Bowl általánosságban pedig nemcsak az amerikai foci szerelmeseinek legjobban várt eseménye, hanem a marketingeseké és a hirdetőké is, akik olykor elképesztő összegeket is képesek kifizetni akár egy rövidebb reklámblokkért is. Az idei a filmelőzetesekben is bővelkedett, többet is az este során jelentettek be. Cikkünkben összegyűjtöttük, mely filmekről rántották le a leplet a mérkőzés szünetében:

Doctor Strange az őrület multiverzumában

Újabb filmben tér vissza Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), mely az első hivatalos folytatása lesz a 2016-os Doctor Strange című filmnek. A Doctor Strange az őrület multiverzumában Sam Riami rendezésében több halasztáson is átesett már a koronavírus-világjárvány miatt, a filmben pedig akár egy-egy cameószerepben is feltűnhetnek más szereplők is a Marvel-univerzumból.

Nope

Nem kell már sokat várni Jordan Peele új filmjére, a Nope-ra, amely korábban kapott már egy pofásabb előzetest, ez viszont annak egy rövidebb változata, néhány új felvétellel, és a hosszabb verzió rejtélyét is magával hozva.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

A Gyűrűk Ura-univerzumába visszahívó új előzménysorozat, A hatalom gyűrűi az idei év egyik legjobban várt tévéműsora, ezen előzetes azonban az első alkalom, hogy bármit is láthattunk a filmből. Ugyan a történetből keveset tudunk meg, a hangulatot jól megalapozza, így jó lesz 2014 után ismét visszatérni Középföldére.

Jurassic World: Világuralom

Újabb rövid előzetest kapott a Jurassic Park filmsorozat hatodik, és a Jurassic World-trilógia befejező része. A Jurassic World: Világuralom ezen előzetese is inkább nosztalgikus hangulatot hozott magával, illetve a visszatérő szereplőkre fókuszált rá: Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill is megjelenik a képernyőn.

Moon Knight

Márciusban érkezik a Disney+-ra a Marvel Studios legújabb sorozata, melyben Oscar Isaac játssza a címszereplő Holdlovagot. A Moon Knight a stúdió többi sorozatához képest jóval sötétebb és titokzatosabb lesz, ezt próbálták sugallani is az előzetessel, amely így talán nehezebbé is teszi a várakozást a megjelenésig.

Rohammentő

Los Angeles-i helyszínét próbálta meg kihangsúlyozni Michael Bay a közelgő filmjének előzetesével, mely még a Super Bowl szünetébe is jól illett bele. A város idilli képével kezd egy szép reggelen, ezt követően pörögnek fel az események. A Rohammentő-ben főszerepet kapott Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II is, és valódi őrületet sejttet előre.

Az elveszett város

Sandra Bullock és Channing Tatum főszereplésével érkezik Az elveszett város, Aaron Nee rendezésével, amely a Super Bowl szünetében egy rövidebb időben tudta magát megismertetni a nézőkkel, több megszólalással is igyekezett jelezni, hogy érdemes lesz egy esélyt adni neki.

Sonic, a sündisznó 2

Azt hozta végül a Sonic, a sündisznó 2. előzetese, amire a rajongók számítottak is tőle. Pörgős történet, Sonic továbbra is szeretne közönségkedvenc maradni, Jim Carrey zseniális, és most már Idris Elba is szerepet kap a történetben, mint Knuckles.

The Adam Project

Egy rövidebb ízelítővel tudott csak szolgálni a Shawn Levy rendezésével készülő The Adam Project, viszont bepillantást engedett a többek között Ryan Reynolds-ot is szerepeltető új sci-fi vígjátékba. A megjelenésére sem kell már sokat várni, a tervek szerint 2022 márciusában érkezik a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!