Arcane skin vonal és egy rajongói Veigar

Arcane skin vonal és egy rajongói Veigar

Egy művész megalkotta Veigar rajongói koncepcióját, a League Arcana témájában.

A Riot Games minden évben egyre több és több új skint ad ki a League of Legends-ben, hogy minél változatosabbá tegye a játékot és a benne lévő hősök karakterét. Bár nem mindegyik téma megfelelő, de némelyik olyannyira sikeressé válik, hogy rajongói igényekre szabva viszontlátjuk őket a következő években is.

Egy Reddit-felhasználó új Veigar skin koncepciót készített, amely illeszkedik a tavaly megjelent új Arcana tematikához és természetesen a League-hez egyaránt. Ez a skin Camille, Xerath, Lucian és Tahm Kench új, gótikus témájú ábrázolását használná, ihletet merítve a tarot kártyákon található tervekből. Ebben az Arcana Veigar rajongói koncepcióban, Veigar úgy néz ki, mint egy varázsló, ugyanúgy, ahogyan az alap kinézetében. Jellegzetes kalapja sokkal baljósabb megjelenésű lett, az egyik keze élénk narancssárgán világít, mintha az általa használt varázslat megrongálta volna azt az évek alatt. A művész bemutatta ennek a koncepciónak a modelljét és képességeit, készletének minden részében megtartva ezt a kísérteties narancssárga fényt.

Úgy tűnik, hogy a művész Arcana Veigar-skinjének alakítása Vivi karakterére, a Final Fantasy IX, fekete mágusára emlékeztet, akinek az arcát egy nagy kalap takarja. A koncepció szintén nagyon hasonlít a Kingdom Heart sorozat Heartlessére, gyöngyöző sárga szemekkel. Az Arcana skin téma azonnal népszerűvé vált a rajongók körében, mivel lehetősége van arra, hogy a kevés skinnel rendelkező bajnokokat új megvilágításba helyezze. Sajnos, a 2021-es megjelenése óta nem tért vissza még a LoL-ba és jelenleg még nem tudni, hogy ez a skin-vonal egyáltalán visszaköszön-e a közeljövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!