Tovább tart a Future Stars Rush Objective, mert ezt is elbaltázta az EA

Tovább tart a Future Stars Rush Objective, mert ezt is elbaltázta az EA

Benny Hill lassan irigykedhetne a kiadóra, nincs olyan megmozdulásuk ugyanis, ami ne kabaréba illő lenne.

Valentin nap alkalmából az EA Sports február 14-én elhozta a FIFA 22-ben a The Future Stars Rush küldetéseket, de hamar kiderült ez sem úgy működik, ahogyan azt eredetileg szerették volna. Sajnálatos, hogy szinte csak erről szól jelenleg a játék, nincs olyan hét már, amikor ne azért kerülne a figyelem középpontjába, mert nem rontottak el valamit a fejlesztők.

Mindenesetre ezeket a objectiveket azért érdemes megcsinálni, mert Future Stars Swaps tokeneket lehet vele farmolni. Ezek között pedig megtalálható volt egy olyan, amibe a fiatalság volt elsősorban érdekelt.

4 the Youth

Itt mindössze annyi lett volna a cél, hogy négy gól kellett egy játékostól, aki 1999. január elseje után született, miközben legalább Semi-Pro fokozaton játszik az ember (vagy Rivalset) és még egy Future Stars labdarúgó is van a kezdőjében.

Igen ám, de nem sokkal a játékba való bekerülését követően jöttek is a jelentések a rajongóktól. Egyes Player Itemeket nem számított be normálisan a játék a Future Stars Rush 4 The Youth Objective-be. Ezért úgy oldotta meg az EA Sports, hogy eltávolították a születési dátumra vonatkozó követelményt, valamint 2 nappal meghosszabbították a The Future Stars Rush Objectiveket. Így az eredetileg tervezett febuár 21-i lejáratot további két nappal kibővítették.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!