3 megyével folytatódnak a 2.7 milliós összdíjazású OGEX FIFA 22 selejtezői

3 megyével folytatódnak a 2.7 milliós összdíjazású OGEX FIFA 22 selejtezői

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) elhozza a gaminget Magyarország összes megyeszékhelyére. A folytatásban Székesfehérvár, Nyíregyháza és Debrecen legjobbjai mérkőzhetnek meg a döntőért egy kvalifikáció keretein belül.

Felpörögtek az események a hazai esport háza táján és az ország legnagyobb gamer road showja, az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) három további megyében is játékra invitálja a legbátrabbakat és legjobbakat. Ez az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amelyet két hónapon keresztül minden egyes megyeszékhelyeken megrendeznek. Nincs más teendője tehát a versenyezni vágyóknak, mint az alábbi linkekre kattintva jelezni részvételi szándékukat és megmérkőzni egészen a döntőig.

A mostani hétvégén be is mutatkozik az első három megyeszékhely, február 20-án tehát a Fejér, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyéből lehet jelentkezni ingyenesen bárkinek az alábbi linkeken:

Február 20. vasárnap

Székesfehérvár: NEVEZEK

Nyíregyháza: NEVEZEK

Debrecen: NEVEZEK

A FIFA 22 verseny selejtezői PS4-es konzolon zajlanak, és a döntőn kívül minden egyes mérkőzést le kell játszania a feleknek. A finálét pedig az egy hét múlva startoló, 19 megyeszékhelyet érintő road show keretein belül játsszák le a résztvevők. A dátumok az alábbiak szerint alakulnak:

Városok, helyszínek, játékok

Országos Gaming Expo állomásain – az ország megyeszékhelyein – a következő időpontokban lehet játszani, megismerkedni az e-sporttal és szurkolni a FIFA22 versenysorozaton. 

OGEX 2022 E-sport OPEN – FIFA22

Az országos e-sport esemény versenyei otthonról játszó versenyzőkkel, közvetítése központi stúdióból zajlik, a közvetítés a helyszínen a színpadi show részeként LED-falra kivetítéssel jelenik meg a helyszíni szurkolók, nézők számára.

A budapesti záróeseményen a meghívásos versenyek élőben zajlanak, helyszínről közvetítéssel, helyszíni játékos jelenléttel, közönséggel.

Pénzdíjazás elosztása:

  • 20 selejtező: 100 000 Ft/selejtező
  • Összdíjazás: 2,7 millió forint
  • Nagydöntő: 700 000 Ft (első helyezett: 350 000 Ft, második helyezett: 200 000 Ft, harmadik helyezett: 100 000 Ft és negyedik helyezett: 50 000 Ft)

Nevezz, játsz és légy te megyéd bajnoka, hogy örökre beírhasd magad hazánk e-sport történelmébe!

A rendezvény ingyenes, regisztrációhoz kötött (előzetes és helyszíni).

További infókat az OGEX 2022 weboldalán találsz, kattints a linkre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!