Javították az egyik FUT Future Stars Academy küldetést, mert ez sem működött jól

Javították az egyik FUT Future Stars Academy küldetést, mert ez sem működött jól

Ha esetleg erre a Future Star kártyára fájt volna bárki foga is, most az alábbiak szerint tudja megszerezni.

Az EA Sportsnál elképzelhető, hogy csak a porta üzemel, mert olyan szinten esik szét a játékuk, mint annak a rendje. Az elmúlt egy hónapban megannyira probléma merült fel a FIFA 22-ben, de továbbra sem tesznek semmit ellene, így hát marad a foltozgatás meg a kompenzáció. Bár utóbbi csak ritkán fordul meg a kiadó fejében. Mindenesetre most ismét a Future Star promóban van probléma, kiadták a Matheus Nunes féle objectiveket, azonban az egyik nem működik megfelelően.

Nunes egyébként elég fontos bónuszokat kapott az alap kártyájához képest:: +15 Pace, +15 Shooting, +18 Passing, +13 Dribbling, +13 Defending és +12 Physical. Továbbá négy csillagos Skill Moves és gyengébbik láb jellemzi az új lapokat. A Future Star verziójából pedig 4 is napvilágot látott, OVR Rating alapján 81, 83, 85 és 88-at lehet megkülönböztetni. A lapjait pedig a heti küldetések révén tudják a játékosok beszerezni.

Ebből rögtön az első a 81-es, amihez a Future Dynamo elnevezésű objectiven keresztül vezet az út. Nem kellett mást tenni ehhez, mint:

Kiosztani 4 gólpasszt brazil vagy portugál labdarúgóval, majd további extraként hat gólt lőve a 81 OVR Future Stars Matheus Nunes kártyával egy 75+ Rated Rare Player csomag (Untradeable), valamint 200 XP ütötte az ügyesek markát.

Nem egy bonyolult küldetés igaz? Az EA-nél viszont semmi sem az, aminek látszik, bejelentették ugyanis, hogy Future Dynamo Objective nem úgy működik, ahogy azt a FUT Future Stars Academy: Matheus Nunes Objective Group révén megálmodták. Éppen ezért a Future Dynamo Objective azóta frissítve lett, és 5 gólpasszt igényel bármely FUT játékmódban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!