Bundesliga: Müller január legjobbja, megkapta az első 90-es lapját a FIFA 22-ben

A további statjait elnézve felmerülnek bizonyos kérdések.

A Bayern München kiválósága negyedik kártyájával gazdagodott a FIFA 22-ben, de ez az első, amelyik elérte a 90-es álomhatárt. Az SBC-n keresztül beszerezhető Player of the Month verziója alapvetően nem tűnik rossznak, bár közelebbről megvizsgálva inkább egy fodder lap lesz belőle, mintsem sok csapat kezdőjét ékesítse majd. Alapvetően hiába kapott 91-es OVR Ratinget, egy támadó középpályáshoz képest a sebessége (75) és fizikalitása (77) sem kiemelkedő. Az pedig, hogy 3 csillagos Skill Move és 4 csillagos gyengébbik lábat kapott szintén nem lesz vonzó egy csapatépítésnél.

Müller januárban a bajorok mindhárom bajnoki találkozóján pályára lépett és míg a Köln ellen kétszer, valamint a Mönchengladbach ellen egyszer asszisztált, addig a Hertha kapuját már ő maga vette be. Egyébként nem akármilyen időszakot tudhat maga mögött a német játékos, Az október 17-én lejátszott Leverkusen elleni találkozójától kezdve egészen a január 15-én megtartott kölni fellépéséig minden egyes mérkőzésen adott legalább egy gólpasszt, kivéve egyetlen alkalmat, mikor a Mainzot fogadták decemberben. Egyébként ebben a szezonban a pályán kétféle poszton szokták játszani, a meccseinek egyik felén AM, míg a másik felén SS-ként igyekezett a csapatának segíteni.

Az új lapját egyébként egyetlen együttes összerakásával már ki lehet váltani, melyet nagyságrendileg 55 és 60 ezer coinból ki lehet hozni konzoltól függően. Müller POTM kártyáját március 17-ig található meg a FIFA 22-ben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!