A legnagyobb riválisok összecsapásával érkezik az LEC hatodik hétvégéje

A legnagyobb riválisok összecsapásával érkezik az LEC hatodik hétvégéje

Már a mai napon is lesznek izgalmas összecsapások, hiszen a rájátszásért folytatott versengés a tabella középső részén nagyon szoros, több csapat is fej-fej mellett áll és egymáshoz képest egy-egy győzelem választja el a csapatokat.

A Misfits vs Excel és a Rogue vs Mad Lions lehetnek a pénteki összecsapások legfontosabb mérkőzései, hiszen az Excel Mikyx érkezése óta remekül teljesít és sorra szedik össze azon győzelmeket, amik biztosíthatják számukra a rájátszást.

A Rogue és a Mad Lions összecsapása pedig, presztízzsel is jár nem csupán csak pontokkal, korábban a Mad Lions kétszer is magasba emelhette a trófeát és a Rogue mindig alul maradt, idén megváltoztak az erőviszonyok és bár a Rogue a múlt héten nem volt annyira meggyőző, mint előtte, mégis azt mondanánk, hogy az LEC legveszélyesebb csapatáról beszélünk BO1 formátumban továbbra is.

Szombaton tovább fokozódnak majd az izgalmak és az európai League of Legends legnagyobb párharcának második felvonását is láthatjuk az alapszakasz során. A Vitality továbbra is hatalmas kérdőjel maradhat, hiszen az előzetes elvárásoknak továbbra se felel meg a csapat, a második nap hatalmas teszt vár ismételten rájuk, mert a Rogue ellenében kell bizonyítani azt, hogy valóban van keresnivalójuk a rájátszásban. Perkz és csapata számára minden mérkőzésen a maximumot kell ahhoz nyújtani, ha ténylegesen ott akarnak majd lenni a folyatásban is, jelenleg a Mad Lions és az Excel is esélyesebb ezen pozícióra.

A szombat estét a G2 és a Fnatic összecsapása zárja majd, legutóbbi találkozáskor a Fnaticnak keresni valója se volt a mérkőzésen. A G2 már a korai szakaszban összezúzta a Fnatic stabilnak titulált ösvényeit és rendet teremtett a káoszban a középső szakaszban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.