A FIFA 22 IRL csomag annyira jó, hogy tényleg kiadhatná az EA Sports

A FIFA 22 IRL csomag annyira jó, hogy tényleg kiadhatná az EA Sports

TikTokon indult útjára és azóta több millióan látták ezt a valódi pakk nyitogatós sztorit. Te gyűjtenéd?

Az megvan, hogy a FIFA-sorozat esetében az Ultimate Team módban a csomagok nyitogatása az egyik legizgalmasabb és legaddiktívabb elfoglaltság? Bizony, hiszen többek között ennek köszönhetően keres egy rakás pénzt az EA Sports. A játékosok pedig újra és újra belevágnak – persze nem mindenki azért –, hogy ismét gyermeki énjük előtérbe helyezésével tépkedjék fel a pakkokat egymás után egy sztár megszerzésének reményében, majd rádöbbenvén, hogy a gonosz kiadó csúf tréfát űzött kedvenc elfoglaltságukból, két könny között már egy új zacskóval a "kezükben" készek ezt a folyamatot megismételni. Lehet kritizálni ezerféle módon a kiadót, de ezt a mechanikát egyszerűen tökéletesre fejlesztették.

Pénzért vagy a Division Rivals és FUT Champions órákon át való nyüstöléséért járó pakkokat imádják gyüjögetni és aztán kibontani a – nagy büdös semmiért – a legerősebb lapokért mindig jópofa – nem – dolog. A játékban tehát ez jól működik, viszont most egy olyan videó készült, amiben ezt a mechanikát a való életbe ültették át és az igazság az, hogy legalább annyira izgalmasnak tűnik így is. A futfacts778 felhasználó által feltöltött TikTok felvételen egy kis csomag látható, néhány pillanattal később pedig ezt feltépvén előtárul az igazi csoda, miniatűr kártyákon jelennek meg a FIFA-ban is látott kártyák, arcokkal és statokkal együtt.

Hasonlóan a FIFA-ban tapasztaltakkal, itt is a legjobb lapokat a végére tartogatja a csomag, ezzel is növelvén a feszültséget a készítők. Az első videóban Jadon Sancho egész jó startnak mondható, azonban utána kevésbé jó lapok következnek, végül utolsóként azért csak befut egy hatalmas ász is, Kylian Mbappé TOTY kártyája kárpótolta a srácokat mindenért.

@futfacts778 OMGGG ▪️ #fifa #fifa22 #fut #toty #fifa22packs #fifa22packopening #fyp #viral ♬ Chanel Bag - Killbunk

Azt gyorsan szögezzük le, hogy FIFA 22 tele van különleges promócióval és ezt nehéz lenne elképzelni a való életben, lehetetlen lenne ilyen csomagokban állandóan frissítgetni a kínálatot. De ez az ízelítő remek betekintést ad, hogy milyen izgalmakat lehetne még kihozni a FUT-ból a videójátékon túl is. Ráadásul a játékosok egy csoportja már jelezte is az EA felé, hogy kiadhatnának egy ilyen gyűjteményt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik, te gyűjtenéd?

  • 17 %
  • 83 %
  • 0 %