League of Legends: A 12.4-es frissítés legnagyobb nyertesei és vesztesei!

League of Legends: A 12.4-es frissítés legnagyobb nyertesei és vesztesei!

Összeszedtük azon hősöket, melyek a legnagyobb változást produkálták győzelmi arány kapcsán negatív és pozitív irányba egyaránt.

Renata Glasc érkezése mellett, rengeteg hős változtatást hozott ismételten a Riot Games fejlesztői csapata és ezen változtatások ráhatással vannak más karakterekre is, ezt indirekt buffnak vagy nerfnek nevezzük. Az indirekt buffokat és nerfeket a tárgy változtatások is meghatározzák, ezért fordulhat elő olyan karakter is ezen a listán, akikhez nem nyúltak a frissítésben, viszont egy indirekt változtatás kihatással volt a sikerességükre, ezen karakterből összeállított listába nyerhettek bepillantást!

Neeko ->  +4,2% Győzelmi arány

Könnyen szerez prioritást a középső ösvényen és emiatt segíteni tudja már a korai szakaszban a szélső ösvényeket. A Hullbreaker felső ösvény meta miatt fontos, hogy a tornyok ledöntésében nagyobb szerepet tud vállalni.

Illaoi -> +3% Győzelmi arány

Korábban is kötelező tárgyválasztás volt a Hullbreaker Illaoi esetében, viszont így a népszerűsége és győzelmi aránya is megnőtt hála a meta alakulásának köszönhetően, remekül képes tartani a távolsági hősöket is a csápjaival és rengeteg életerőt képes visszatölteni.

Zeri -> -3,2% Győzelmi arány

Zeri megszenvedte azon változtatásokat, amik ezen frissítésben érték és már 50% alatti győzelmi aránnyal bír a mérkőzések nagy átlagában.

Nunu & Willump -> -2,8% Győzelmi arány

Nunu és nagyobb nerfeket kapott a 12.4-es frissítésben és a felfalás már nem biztosít annyi életerő visszatöltést mint korábban, jelenlegi párbajozó dzsungel meta pedig ezt kegyetlenül bünteti és nem támaszkodhat ezen képességére a túlélés miatt a korai szakasz során. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!