Váratlan fordulatok a hatodik hét első napján

Váratlan fordulatok a hatodik hét első napján

Meglepetés eredményekkel zárult az LEC tavaszi alapszakaszának hatodik hete.

FNC vs AST

A Fnatic a mérkőzés korai szakaszában gyorsabb tempót tudott generálni mint az ellenfelük, ezzel a kezdeti előny náluk volt.

Az Astralis ennek ellenére se adta fel, küzdött ameddig csak bírták, így egy végletekig kiélezett mérkőzést tudtak produkálni. Egyesével vadászták le a Fnatic játékosokat ami Baron Nashort jelentett és végül sikeres ostromot a kék oldal bázisán.

MSF vs XL

Ismételten egy parázs összecsapást láthattunk egy fontos mérkőzéseken, mindkét együttes számára a rájátszás volt a tét. Hatalmas adok-kapok volt a Misfits és az Excel oldaláról egyaránt, egy percre se volt biztos melyik csapat fog végül győzedelmeskedni.

Végül a macro játékban felülkerekedett a Misfits és sorra sikeresen döntötték le az Excel tornyait, két Baron Nashorra is szükség volt és ez a győzelmet is jelentette a számukra.

VIT vs BDS

A BDS remek lendülettel indította a mérkőzést, amivel nem csak a nézőket, de a Vitality teljes csapatát is megtudták lepni és több alkalommal is büntetni a hibákat.

Ami remekül működött a BDS részéről a korai szakaszban, teljesen szétcsúsztak a mérkőzés második felére, XMatty-t több alkalommal is büntetni tudták a rossz pozicionálásának köszönhetően, Így több harcot is ember hátrányban kezdett a BDS, ezzel megpecsételve saját sorsát és tálcán nyújtva át a győzelmet.

SK vs G2

Elképesztő összecsapás volt ezen találkozó is, hiszen a papíron erősebbnek kikiáltott G2 legnagyobb döbbenetére, az SK irányította a mérkőzést. Az SK remekül látta meg a lehetőségeket a mérkőzés korai szakaszaiban, ez előnyhöz juttatta őket és Baron Nashor próbálkozáshoz.

Jankos ezt még sikeresen lopta el csapata számára és több játékost is tudtak végül büntetni a piros dzsungelben. Viszont eközben az SK sárkány lelket szerzett, elérkeztünk azon fordulópontjához a mérkőzésnek, ahol már az Ősi Sárkányért harcol mindkét együttes.

BrokenBlade ostrommal próbálkozott, így négy az öt ellen nem próbálhatta meg a lopást ismételten Jankos, a G2 játékosok sorra hullottak és Jezu Jinx játéka hibátlan volt már, sorba szedte ki az ellenfeleket és egy utolsó előrenyomulásnak köszönhetően a bázist is romba döntötték, amivel megszerezték az egyik legfontosabb győzelmüket.

RGE vs MAD

A nap mérkőzésén a Mad Lions gyilkosságokban tudta tartani a lépést a Rogue ellen, viszont makróban mérföldekkel le voltak maradva. 

A Rogue sorra döntötte le a tornyokat és ezzel tetemesebb arany előnyt kialakítva a két csapat között és kizárólagosan, úgy választottak csatateret a huszadik perc után, hogy véletlen se lehessen beleszólása Kaiseréknek a csapatharc alakulásába. 

A mai napon tovább folytatódnak az izgalmak, az esport2tv Twitch csatornáján 16:00-tól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.