Ismét kompenzációt kaphatunk az EA bakija miatt!

Ismét kompenzációt kaphatunk az EA bakija miatt!

Ezúttal a vadi új SBC néhány áldozata kaphat kárpótlást!

Tegnap egy igazán rendhagyó SBC érkezett a FIFA-ba. A Year in Review SBC-ben egy erősebb, 85-ös csapatot kellett összeállítanunk, jutalomként pedig egy három fős Player Picket kaptunk ahonnan korábbi SBC játékosokat szedhettünk ki, akikre nem volt elég fodderünk vagy csak nem gondoltuk még akkoriban, hogy ilyen jó lapok lesznek. Hirtelen kicsit félreérthető volt, hogy pontosan kiket is szerezhetünk meg, de a fejlesztők gyorsan elmagyarázták, hogy csak a tavalyi, tehát december 31-ig megérkezett SBC játékosokat kaphatjuk meg. Azonban mindez valószínűleg nekik is kicsit zavaros volt eleinte és véletlenül egy január 4-én érkező játékost is megkaphattunk. Ő nem más, mint a Record Breaker Edouard. A Crystal Palace játékosnak semmi keresnivalója nem lett volna ebben az SBC-ben ezt pedig már az EA Sports is megerősítette:

Mindemellett pedig megígérték, hogy kompenzációt is küldenek minden olyan játékosnak, akiknek a három lehetőség közül az egyik Edouard volt:

A kompenzáció pedig ismét az, amit megszokhattunk, újból választhatunk három játékos közül, az először kiválasztottat pedig megtarthatjuk. Nem tudni, hogy pontosan hány játékost is érint mindez, ha pedig nem emlékeztek, hogy kik közül választottatok, akkor sincs ok a pánikra. Semmi teendőtök nincs innentől, ha az EA szerint megérdemlitek, akkor biztosan kaptok majd kompenzációt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések