Így fest M. Llorente félig gold lapokból álló FUT kezdője FIFA 22-ben

Így fest M. Llorente félig gold lapokból álló FUT kezdője FIFA 22-ben

Vannak pöperc kártyái, de így február tájékán ettől azért lehetne erősebb kezdője.

A korábban a Real Madridot is megjáró futballista nem minden posztra szerzett még top játékost.

Marcos Llorente jelenleg az Atlético Madridban rúgja a bőrt, de a 27 éves középpályásnak visszahúz a szíve a Király Gárdához, legalábbis a FIFA 22-ben. Az Ultimate Teamben épített együttesében ugyanis van jó pár Real Madrid játékos. Egy rajongó Friendliesben futott vele össze és kapott az alkalmon, hogy felrakja a csapatát a világhálóra, innen derült ki, hogy kikből is áll a spanyol FUT kerete.

Érdekesség, hogy az 5-4-1-es felállást részesítette előnyben és ehhez leginkább a védelmet erősítette meg a legjobban. A kapuban Ter Stegen NumbersUp verziója látható, előtte pedig a – balról jobbra – Acuna (Headliners, 88), Mendy (gold, 83), Alaba (Honourable Mentions, 89), Militao (NumbersUp, 86), Trippier (Winter Wildcard, 87) kvintett képezi a falat. Középen a Vinícius Jr. (gold, 80), Kroos (gold, 88), Rodrygo (RTTK1, 87) trió mellett a saját hero lapját lehet megcsodálni. Az egyetlen ék meg Benzema (gold, 89), aki az elmúlt egy esztendőbe hozta össze talán a legjobb szezonját spanyol honban.

Azt nem tudni mi lett az eredménye az összecsapásnak, így alighanem maga az élmény volt mindennél fontosabb a játékosnak, aki belefutott a kiváló spanyol labdarúgóba. Llorente egyébként alapembernek számít az Atléticonál, bár az utóbbi időben több meccset is ki kellett hagynia ilyen-olyan sérülés miatt.

Bár ilyenkor azért nem árt észben tartani, nem biztos, hogy a hero kártya tulajdonosa játszik minden esetben a fiókkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!