Mátol ismét indulhat a grind, érkezik az Icon Swaps 2!

Mátol ismét indulhat a grind, érkezik az Icon Swaps 2!

Mutatjuk, hogy mit szerezhettek meg ebben az Icon Swapsban!

Hétfőn, tehát ma délután 7-kor kezdetét veszi az Icon Swaps 2, amelyben ismét elindulhatunk a Squad Battles ingoványos útjain, hogy tokeneket szerezzünk. Egészen tegnap estig nem tudhattuk biztosan, hogy tényleg ma kezdődik el, mindezt csak a logika diktálta, de szerencsére azóta már az EA is megerősítette. Mindezen kívül pedig a hétvégén a pontos jutalmak is kiszivárogtak, íme minden amit a 18 tokenből kivehetünk jutalomként:

Az iconok sajnos ismét elég gyengére sikerültek, csupán csak az utolsó 3 játékos éri meg igazán, nevezetesen Prime Cafú, Moments Cannavaro és Prime Garrincha. Ők hárman sajnos igen sok tokenbe is kerülnek, azonban gyakorlatilag bárkihez beférnek. A meta választás mindenesetre ismét a fodder packok kivétele, tehát a 25x81+, a 25x82+ és a 25x83+ pack bezsebelése.

A játék ezen pontján már nem igazán éri meg a szerencsére bíznunk az életünket, így a 16, 13 és 12 tokenes választásokat biztosa nem ajánljuk. Sajnos arról még semmilyen információ nem érkezett, hogy pontosan mit is kell tennünk a játékban a tokenek megszerzésért. Szinte biztosan lehetünk benne, hogy ismét egy-egy liga játékosaival kell nyernünk Világklasszis szinten, de azt nem tudni, hogy mely ligák lesznek benne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!