3 milliós támadósort 200k-ra cserélt, íme egy FIFA 22 WL eredménye

3 milliós támadósort 200k-ra cserélt, íme egy FIFA 22 WL eredménye

Eladta két komoly támadóját és aztán letesztelte milyen teljesítményt tud nyújtani egy jóval kevesebből álló csatársorral.

A történet azzal indul, hogy egy héttel ezelőtt úgy döntött eladja két csatárát is, az egyik Eusébió (Mid Icon), míg a másik Ginola volt. Ők ketten együtt nagyságrendileg 3 millió coinba kerülnek. Megosztotta azt is a posztban, hogy több Weekend League-et letolt már a duóval, sőt egyenként száznál is több mérkőzést játszott velük. Alapvetően egy Division 1/Low Elite játékosról van szó, ami átlagban a rank 5-öt jelenti WL-ben.

Ennek apropóján pedig a két top kártyáját nem hasonlóan erősekkel pótolta, hanem kipróbálta milyen eredményre lehet képes, ha körülbelül 200 ezer coinért "erősít". Így esett meg, hogy gold Neymar és Honorable Mention David került a kezdőjébe.

Erre a legutóbbi WL-en összejött először egy 11-4, ami számára az egyik legkönnyebb rank 5-öt jelentette. A folytatásban viszont 14-5-el zárt, ezzel pedig összehozta az első rank 4-es helyezését.

A játékos szerint, főleg miután a számok is igazolták, alapvetően az egyén képességei számítanak és nem elsősorban az, hogy milyen csapatod van. Bár az eredmény őt is meglepte, nem számított ilyen jó teljesítményre. A tesztet követően egyébként nem változtat a hozzáállásán, ezért továbbra is a legjobb lapokat igyekszik majd megszerezni, már csak azért is, mert szórakoztatóbbnak találja az ikonokkal való játékot. Jelenleg 4,5 millióm coinja van zsebben és az elsődleges célja Ronaldo Mid Icon kártyája, de ehhez még azért nem árt gyűjtenie vagy reménykedni az árának csökkenésében. Utóbbira azért kevesebb az esély.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!