Title Update 6.1 és egy újabb hibás objective javítás érkezik a FIFA 22-be

Title Update 6.1 és egy újabb hibás objective javítás érkezik a FIFA 22-be

Egy "rendkívül hasznos" patchet sikerült kiadniuk, és a Silver Stars Objective balgaságát is orvosolták, kétféleképpen.

Az EA Sports rendre igyekszik...elbaltázni a dolgokat, aztán nem győzik javítani a sok problémát. A Title Update 6 számos helyen finomított a játékmeneten, de azért akadt itt is hiba, melyet most a 6.1-es frissítéssel úgy tűnik megoldottak. Elsőként persze megint PC-re, majd egy héten belül konzolokra is élesítik az updatet. Nem kell csutkáig lerágnia senkinek a körmét a PS és Xbox felhasználók közül, mert egyáltalán nem egy égető hibát fixáltak. Röviden és tömören a következőről van szó:

  • A Stamford Bridge stadionban lejátszott éjszakai mérkőzések nem jelentek meg megfelelően.

Ezek után fellélegezhet mindenki, mert ebben a létesítményben is gond nélkül lehet esti meccseket tolni. Emiatt valószínűleg sokan eddig nem is nagyon akartak játszani...

A másik érdekesség a héten, amellett, hogy Kylian Mbappé is megosztotta miért nem hajlandó már FUT-ozni, hogy a Silver Stars Objective is rosszul működött.

"A Silver Stars Objective helytelen leírása szerint egy FUT Headliners Modeste Player Item volt a jutalom a teljesítéséért. Ezt a leírást azóta frissítettük, hogy a tényleges jutalmat mutassa. Azok a játékosok, akik ezen idő alatt teljesítették a Silver Stars Objective-t, a következő napokban egy FUT Headliners Modeste Player Item-et kapnak."

Tehát ismét figyelmetlenek voltak, viszont gyorsan reagáltak, meg aki legalább időt fektetett a rossz objectivebe, az megkapta a rossz rewardot is. Megérte nem?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!