Szurkolj hétvégén az eNemzetek Ligájában szereplő FIFA 22 magyar válogatottnak

Szurkolj hétvégén az eNemzetek Ligájában szereplő FIFA 22 magyar válogatottnak

A futball hazájába is ellátogat virtuálisan a magyar Pro Clubs válogatott, de az angolokon kívül Skócia és Koszovó is megviccelhet minket.

Miután a K&H MNEB HPCL 11. szezonja véget ért és minden fontos kérdésre megkaptuk a választ, itt az idő, hogy a válogatott körül is felpörögjenek az események. A való életben is megvalósított Nemzetek Ligája immáron a virtuális térben is helyet kap és az idén 10 csapat részvételével útjára indított International eLeague ezt a vonalat igyekszik követni, bár némileg azért másfajta megközelítésben. Egyrészt nem csak Európából van induló, másrészt ligarendszerű lebonyolítási szisztéma alapján működik, tehát mindenki játszik mindenkivel és a gyűjtött pontok alapján dől el, hogy ki hanyadik helyen zárja majd a szezont.

Magyarország válogatottja már megkezdte a szereplést és három lejátszott mérkőzést követően eddig 1 siker, valamint két vereséget követően a 6. helyen áll. Sikerült megvernünk a nagy riválist Romániát 2:0-ára, azonban Németország és Törökország legjobbjai ellen két szoros vereséget szenvedtünk. Előbbi 3:2-re, utóbbi pedig 2:1-re múlta felül hazánkat. Mindhárom találatunkat a Honvédban játszó Bühner Valentin szerezte eddig, de szükség lesz mindenki jó formájára, mert a folytatás sem ígérkezik könnyűnek. Szombat este újabb három ellenféllel szemben kell bizonyítania a csapatnak, előbb Skócia, majd Koszovó, végül pedig Anglia ellen.

Hármuk közül az angolok állnak a legjobban, jelenleg az ötödikek, egyszer nyertek, döntetleneztek és kaptak ki, így 4 pontjuk van, viszont meglepő módon nagyon pocsék a gólkülönbségük. Iraktól kaptak egy hetest, ami eléggé lerontotta ezen mutatójukat, bár ott valószínűleg a ping is nagyban közrejátszott a gyenge eredményüket illetően.

Koszovó hetedik, ezzel ők állnak mögöttünk, ugyanúgy egy győzelem és két vereséggel. A skótok meg jelenleg a sereghajtók, egy pontot hoztak eddig össze két pontnélküli meccsen túl, Dél-Afrika elleni 1:1-ük mellett a törökeket még megdolgoztatták (5:3-ra kikaptak tőlük), de bravúrt nem sikerült elérniük.

Tabella:

Szombat este fél 9től már indul az adás és mindhárom összecsapást megtekinthetitek élőben a twitch.tv/esport4tv csatornán. Menetrend:

  • 21:00 Skócia - Magyarország
  • 21:30 Magyarország - Koszovó
  • 22:00 Anglia - Magyarország

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!