Öt csapat számára eldőlt az EBL rájátszásának sorsa

Öt csapat számára eldőlt az EBL rájátszásának sorsa

Elképesztően szoros utolsó meccsnapra készülhetünk fel az EBL 2022 tavaszi szezonjának alapszakaszában.

SOVEJA - Diamant Esports - Nexus KTRL

Ezen három csapat számára véget ért az EBL tavaszi szezonja, behozhatatlan hátrányba kerültek. A Nexus számára jól indult a szezon, hiszen négy héten keresztül a legjobb három csapat között voltak végig a tabellán, majd ezután minden mérkőzésen alulmaradtak és öt meccses vereségi sorozatot produkáltak. A Diamant Esports felemás szezont produkált és így a teljesítményük legtöbbször meglepően gyenge volt, bár több meglepetés győzelmet is hoztak. A SOVEJA volt az alapszakasz leggyengébb csapata és idei kvalifikáció után tapasztalat szerzéssel foglalkoztak a szezon hátralévő részében, számukra még nagy küzdelmeket hozhat a bent maradásért folytatott nyári kvalifikációs bajnokság.

Crvena zvezda Esports - Valiance

Holtverseny alakult ki a Zvezda és a Valiance között is az első helyért, egymás elleni mérlegük 1-1, így ha a következő mérkőzéseken is győzelmet aratnak, helyosztó mérkőzés fogja eldönteni az alapszakasz bajnoki címét. A Valiance számára Paladin becserélése volt a vízválasztó, hiszen érkezése óta elképesztően jó teljesítményt nyújtanak konzisztensen. Crvena zvezda Esports nagyon sokáig veretlenül haladt végig a csapatokon és dominánsan uralták az EBL alapszakaszát, pár vereség elég volt ahhoz, hogy a korábban biztosnak tűnő bajnok számára egy kihívó is megjelenjen az EBL-ben.

Auxesis Esports - Cyber Wolves - Split Raiders

Ezen három csapat közül kerül majd ki azon két csapat, akik még a rájátszásban folytathatják a harcot az EU Masters érő helyért. Ha hármas holtverseny alakulnak ki az Auxesis Esports és Cyber Wolves csapatai lennének a továbbjutók az egymás elleni mérleg miatt.

Az EBL utolsó meccs napja az alapszakaszban csütörtökön 18:00-kor startol az esport2tv Twitch csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!