Megvan mi lesz a FIFA 22 következő promója, ami érdekes újdonságot is hoz

Megvan mi lesz a FIFA 22 következő promója, ami érdekes újdonságot is hoz

Márciusban a következő promó az a FUT Birthday lesz, és a Sheriffnek köszönhetően azt is tudni vélhetjük milyen bónusszal érkezik.

Nincs olyan hónap a FIFA-sorozatban, hogy valamivel ne rukkolna elő az EA Sports az Ultimate Teamben. Lassan lecseng a Team of the Year láz és emiatt egyre többen várják az következő újdonságokat. 2021-ben március végére esett a FUT születésnapját megünneplő esemény, viszont idén számos egyértelmű jel mutat arra, hogy ezúttal korábban is megérkezhet ez a nemes alkalom.

A FUT Birthday azt a napot hivatott megünnepelni, amikor az Ultimate Team először indult útjára és általában március utolsó péntekére esik emiatt az EA Sports ezen promójának startja. Lehet, hogy sokan már nem is emlékeznek, de 2009-ben jelentették be először, majd később a FIFA 10-zel együtt vált elérhetővé az Ultimate Team, idén pedig már ez lesz fennállásának 12. évfordulója.

A FIFA-közösség egyik igencsak megbízható forrása, FUT Sheriff – nem véletlenül hivatkozik rá Donk is – újfent kiszivárogtatott némi információit a promócióval kapcsolatban, miszerint megváltoztatja majd a kiválasztott játékosok Skill Moves és Weak Foot (gyengébbik láb) mutatóit. Például egy játékos, akinek kevésbé jó a gyengébbik lába a játékban, kaphat egy feljavított kártyát. A Sheriff szerint azonban a Token System – amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy FUT tárgyakra cseréljék őket az SBC-ben – szintén most kap majd szerepet, ez pedig egy érdekes újdonsága lesz a hónapnak. Persze ezt nem tudni biztosan, bár Sheriff a legtöbb esetben pontos információkat közöl, de ez mégis nagy változás lenne ahhoz képest, ahogy az EA rendszerint közzéteszi a tartalmait ennél az eseménynél.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!