Pár hét és érkezik a Rengar rework!

Pár hét és érkezik a Rengar rework!

Már a 11. szezonban megígérte a Riot Games Rengar átalakítását, viszont csak mostanra várható teljesnek azon rework, ami meghozza majd a sikert a nagyra nőtt cicának.

Rengar jelenleg 46,50% győzelmi aránnyal bír a dzsungelben, a felső ösvényen 50,32%, ezen statisztikák ismeretében jelenleg is kitűnik, hogy mennyivel jobban működik azon ösvényen, ahova nem szánták. A Csataüvöltésen kívül minden képessége megváltozik, ezzel pozítivitást hozva Rengar életébe.

A passzív jelzők tovább maradnak aktívak, így a rajtaütéseknél nagyobb hatékonysággal tudja majd kihasználni ezeket. A Vadság mostantól mindig, kritikus találatként kezelhető és nagyobb sebzéssel fog bírni, ezzel kikerülve azt, hogy 100% kritre lenne szükség. Mostantól tornyokra is használható így a felső ösvényes Rengar is erősödik. A Boladobás ugrás közben már aktívan használható és két másodpercre felfed minden ellenséget, így ha a fal túloldalán találunk el valakit, könnyebben tudjuk majd lekövetni a kezdeményezést. Végül a végső képessége is hasonlóan felfed mindenkit és jobb választási lehetőségeket adva ezzel a célpontok kiválasztására.

„Rengar elég furcsa mechanikákkal rendelkezik jelenleg, kifejezetten a passzív és W képessége miatt, úgy gondolom a W nem illik bele a megszokott Orgyilkos kombinációkba és ez megnehezíti a tárgy választásokat is számára” - írta Riot Phlox a Twitteren.

A Rengar változtatások a 12.6-os frissítésben kerülhetnek be az éles szerverekre Március 30.-án, nagyobb Zeri nerfekre és változások mellett a sustain rendszer kapcsán. A League of Legends rovatunk támogatója az Erste Bank.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.