Lezárult az EBL alapszakasza, indul a rájátszás!

Négy csapat maradt talpon, kettő kiemelkedő teljesítménnyel jutott tovább, az izgalmak jövő héten folytatódnak.

A rájátszás szereplői az alábbi négy csapat lesz, vannak akik nagyobb harcok árán kerültek be és vannak, akik továbbra is favoritjai az EBL trófeájának.

A Valiance, kezdeti nehézségek után játékos cserélt, Paladin lövész pozícióban új irányt adott a csapat számára és elképesztő menetelés vette kezdetét. Hat mérkőzéses győzelmi sorozattal és remek egyéni teljesítménnyel zárták a szezont. Az utolsó mérkőzés napon a SOVEJA ellen dőlt el a bajnoki cím sorsa, ezzel az EU Masters versenyére automatikusan kvalifikálva magát, a Valiance számára a rájátszásban folytatódik a harc. 

A Crvena zvezda Esports a szezon elején sokáig veretlen volt, ezzel meggyőzve a rajongókat arról, hogy idén nem lesz ellenfelük az EBL-ben. A negyedik és ötödik héten begyűjtött vereségek miatt lecsúsztak az első helyről és bár ezek után veretlenül haladtak tovább, a Valiance elleni vereség megpecsételte a sorsukat.

A Split Raiders az első három hét után, az utolsó helyeken tanyázott és a csapat mentalitásban és draft fázisban rengeteg változott annak érdekében, hogy az alapszakasz második felében majdnem veretlenül zárták. Ennek a remek teljesítménynek köszönhetik azt, hogy végül a rájátszásba került a csapat.

Auxesis Esports, rengeteg különböző játékost kipróbált a szezon első felében, ezen cserék szükségesek voltak a későbbi teljesítmény eléréséhez. Az utolsó négy hétben új lendületet kaptak és sikerült nagy küzdelmek árán bejutni a rájátszásba a görög együttes számára.

A Playoff Hétfőn, azaz Március 7. startol az esport2tv Twitch csatornáján magyar nyelven!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!