A Riot beszélt az Udyr VGU-frissítésről és belengette egy másik karakter ráncfelvarrását is

Egy Void jungler és egy nem tradicionális alsó ösvényes van tervben mint új hősök, az Udyr rework ezek után van tervben.

Reav3 Redditen beszélt a menetrendről az új megjelenések és tervezett fejlesztések kapcsán: „ A sorrend a megjelenések kapcsán a következő Jungler -> Alsó Ösvényes -> Udyr. Jelenleg a Champion roadmapon dolgozom és tervezetten Áprilisban bővebb információval tudunk majd szolgálni a közösség felé”

A fejlesztő Skarner átdolgozása kapcsán is felszólalt, az év második felében jelenhet meg és a roadmapen már, szerepel majd vele kapcsolatban is új információ. Egy titkos projekt kapcsán is kérdezték a felhasználók a fejlesztőt, aki elmondta, hogy szívesen ad betekintést a készülő munkába, viszont ez annak függvényében lát majd napvilágot, mennyire haladnak a projekttel ebben a hónapban. Annyit viszont már most elárult, hogy ez nem csupán egy VGU-fejlesztés, hanem egy olyan új dolog, amit korábban még sose csináltak a fejlesztői csapattal.

Spekulációk alapján, arra lehet leginkább következtetni, hogy egy olyan új játék mechanikai elemmel bővülhet egy régebbi hős, ami képes felfordítani az egész metát. Illetve, ha minden a tervek szerint halad akkor április elején megjelenő fejlesztői napló kizárólagosan a League of Legends új és átdolgozott hőseiről fog szólni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!