Hárman maradtak az EBL rájátszásában!

Hárman maradtak az EBL rájátszásában!

A jelenlegi meta tekintetében, rövid mérkőzéseket produkáltak a csapatok ezen BO5 keretein belül, hiszen 30 perc előtti győzelmek kétszer is születtek.

Első mérkőzés

Célpontok tekintetében az első 15 perc egyértelműen az Auxesisnek kedvezett, viszont a Split Raiders tudta tartani az arany generálást a gyilkosságoknak köszönhetően. Zezpez Tryndamere választása büntetni tudta Jaqent és ezzel az oldalsó ösvényeken olyan dominanciát biztosított, hogy könnyedén nyomult előre és döntötte le az inhibitor védő tornyokat is. A 27. percben az Auxesis Baron Nashornál próbált előnyt kovácsolni, viszont a Split Raiders részéről négyen érkeztek és Avarice probléma nélkül tudott annyi sebzést kiosztani, hogy sorra hullottak el az Auxesis játékosai, Zezpez eközben már a Nexust ütötte és fejezte be az első összecsapást.

Második mérkőzés

A meccs 30 percen keresztül kizárólag a Split Raidersről szólt, viszont egy rosszul kivitelezett ostrom elég volt ahhoz, hogy az Auxesis fogást találjon és elkezdje átvenni a szurdok feletti uralmat ismételten. Hiába szerzett kettő Baron Nashort Dmitar a csapata számára, a Sárkány Lélek ellen ez kevésnek tűnt. Ralf tökéletesen játszotta meg a kései csapat harcokat és sikeresen hámozta át magát több alkalommal is a Split Raiders csapatán. Végül ő volt az, akinek a sebzés kiosztása és tökéletesen pozicionálása miatt az Auxesis jöhetett ki győztesként.

Harmadik mérkőzés

A hősválasztás után több meglepetés karakterrel találkoztunk, az Auxesis oldaláról Zed középső ösvény, míg a Split Raiders egy Malphite felső ösvénnyel lepett meg mindenkit. Akashii mindent megtett annak érdekében, hogy a korai szakaszból elegendő előnnyel rendelkezzen annak érdekében, hogy a középső fázisban dominálni tudja ellenfeleit. Amennyiben a Split Raiders részéről valaki túlélte volna a találkozást Zeddel, Karthus végső képessége befejezte azt, amit az orgyilkos elkezdett. Az utolsó csapatharc során könnyedén vadászták le sorra az ellenfeleket és bázis védelem hiányában ütötték be a Nexust.

Negyedik mérkőzés

Az este legrövidebb mérkőzésén a Split Raiders összezuhant a korai szakaszban, Hatred és Ralf elképesztően nagy arany mennyiséget szedett össze és ez a középső fázisban elég volt ahhoz, hogy probléma nélkül nyerjenek meg minden kialakuló csapat harcot és a 25. percben fejezzék be az összecsapást.

Az EBL rájátszása vasárnap folytatódik az Auxesis Esports és a Valiance összecsapásával, a tét a döntőbe jutás és a megszokott módon, az esport2tv Twitch csatornáján megtekinthető lesz magyar nyelven!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!