Master Yi szelleme kísért a szurdokban!

Master Yi szelleme kísért a szurdokban!

Egy érdekes bugra bukkantak a játékosok a 12.5b frissítés megjelenése után Master YI főszereplésével.

A legutóbbi mid-patch update óta, Master Yi (Q) Alfa csapás képessége hallható globálisan az ellenfél csapat számára még akkor is ha, a fog of warban, azaz rálátás nélkül használja ezt.

A bizonyíték erről a bugról Damood nevű Youtube-felhasználó videójában tökéletesen látszik, a videóban több alkalommal is hallható a probléma. Fontos az, hogy Damood addig nem hallotta a képességet, amíg nem szereztek rálátást az ellenfél Master Yi játékosára. Miután ez megvolt a ködben, rálátás nélkül is többször megtörténik a bug.

Damood szerint az alapján alakul ki a hiba, hogy merre látta utoljára a Master Yi-t, viszont ez nem igaz. Miután visszatért a bázisra és az ellenséges Master Yi használja a Q képességet a Vörös Szederhát erősítésen a saját dzsungelében, az Alfa csapás hallható a szurdok túloldalán is. A hiba, ahogy korábban is említettük, lehet annak az eredménye, hogy több alkalommal is hozzányúltak a hőshöz a legutóbbi frissítések során, a hőshöz tartozó nerfek miatt, bizonyos rangok esetén 30%-al is csökkent a győzelmi aránya, ezért a a mid-patch updateban buffolták. 

Valószínűnek tartjuk, hogy egy hotfix érkezhet a következő órákban a gyors javításra a fenti hiba kapcsán. Hiszen egy olyan problémáról beszélünk, ami előnyt adhat azon játékosok számára akik Master Yi ellenfeleként lerohanják a képesség használat után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.