Kimpembe RTTF lapjának ára erősen megcsappant a BL kiesést követően

Kimpembe RTTF lapjának ára erősen megcsappant a BL kiesést követően

Egy újabb ékes bizonyíték, hogy milyen hamar reagál a játék a valós életben látott eseményekre.

A FIFA 22 Ultimate Team egyik legérdekesebb promói közé tartozik a Road to the Final. Ezeknek a lapoknak az a lényege, hogy az eredeti upgrade mellett még további ötször fejlődhetnek dinamikusan, attól függően, hogy az adott játékos és csapata meddig menetel a Bajnokok Ligájában. Ha valaki a klubjával megnyeri a kiírást, akkor összesen hatszor növekedhet a ratingje, ami azért nem egy rossz boost a szezon során. döntőjébe vezető úton élő, dinamikus játékoselemekkel, amelyek továbbfejleszthetők, ahogy a csapatok minden versenyen előrehaladnak.

A 2021/2022-es évadban nyolcaddöntőjében összejött egy fináléhoz is méltó párosítás, egymás útját keresztezte ugyanis a Real Madrid és a PSG. Előbbi az első mérkőzésen egy góllal nyerni tudott, így a találkozót megelőzően az EA kirakott egy szavazást, hogy vajon melyik van meg az alábbiak közül Bale vagy Kimpembe? A szavazók közül 55%-a az utóbbira voksolt, mégis sokan közülük azt szerették volna, ha a francia együttes vereséget szenved. Egyfelől érthető módon, sokan nem szeretik a már így is elképesztően erős védőt, másfelől viszont mókás, hogy saját maguk ellen szavaznak még ilyen esetben is.

Azóta már tudjuk az eredményt, hiába vezetett ugyanis a PSG újfent Mbappé góljával, Benzema mesterhármasa révén a Királyi Gárda jutott be a legjobb nyolc közé, miután 3:1-re megnyerték a meccset, így összesítettben 3:2-vel mentek tovább. Ez azt jelenti, hogy Bale kártyája erősödik majd, miközben Kimpembe esetében nem keveset veszített az értékéből. Bőven 1 millió coin felett adták eddig el, mostanra viszont már nagyjából csak a felét éri emiatt:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!