Elképesztő prezentáció a LOL szerelmespárjának egyik tagjáról

Elképesztő prezentáció a LOL szerelmespárjának egyik tagjáról

Remélhetőleg ti is legalább annyira szeretitek a Power Point prezentációkat mint mi, ezért Rakanról készült összeállítással kedveskednénk nektek a hétvégén. 

Feather Daddy, az észak amerikai szerveren az első számú támogató játékos egyéni rangsorolt mérkőzéseken. Jelenleg a toplista 5. helyén van és az elmúlt 3 hónapban egy olyan projekten dolgozott, amitől biztosan leesik az állatok, ezt a prezit itt olvashatjátok.

Feather Daddy elmondta Redditen, hogy Rakan iránt érzett szenvedélynek köszönhetően, több mint 100 órát foglalkozott azzal, hogy egy prezentációban kihangsúlyozza a hős egyedi problémáit és jelenlegi helyzetét a meta kapcsán. Korábbi verzióival hasonlította össze a karaktert és bemutatta azt, mennyire ellehetetlenítette a kiadó Rakant a korábbi pompájától és elfedeledésbe merült.

A prezentáció remekül mutatja be a támogatók szerepét és kifejezetten hasznos lehet azon játékosok számára, akik Rakanról szeretnének mindent tudni. Ha a Power Point hossza miatt rettegnétek, itt egy kis bónusz annak bizonyítása céljából, hogy érdemes elolvasni ezt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!