Nem csak a hétvége, de a mostani FIFA 22 WL is hosszabb

Nem csak a hétvége, de a mostani FIFA 22 WL is hosszabb

Twitter bejegyzést követően értesítették a játékosokat, hogy egy karbantartást követően kitolják a WL-t ezen a hétvégén.

A legtöbb esetben a Weekend League három napig tart, péntektől vasárnapig, és bár csökkentették az maximálisan lejátszható mérkőzések számát, mégis jól jön, ha több időt kapnak néha a játékosok a meccsekre. Pláne most nem valószínű, hogy a legtöbben a négynapos hosszúhétvégét azzal szeretnék tölteni, hogy a FIFA előtt küzdjenek a győzelmekért, hogy esetleg összejöjjön a jobb jutalom.

Nem is kell ennyire befeszülni így március idusán, mivel az EA Sports most egy remek bejelentéssel szoltál. A Twitter posztjukban az olvasható, hogy karbantartást végeztek március 11-én, ezen napon pedig egy jó ideig nem volt elérhető sem a FUT, sem a VOLTA játékmód. Előbb letiltották a meccskeresést, majd természetesen újra elérhetővé tették, hogy minden zökkenőmentes legyen, ezért remélhetőleg a legtöbbetek számára ez tényleg segített a szervereket illetően. FIFA 16-tól kezdve egészen a FIFA 22-ig leporolták a szervereket PS4-en, PS5-ön és PC-n.

A karbantartási időszak miatt pedig a FIFA 22 FUT Champions Finals minden platformon 24 órával meghosszabbodik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!