EBL 2022 Spring: Megvannak a döntő szereplői!

Az Auxesis Esports és a Valiance elődöntős összecsapásán kiderült, melyik ellenfél néz majd szembe a Belgrádi Óriással!

Első Mérkőzés

A korai szakaszban az ösvényeken nagyon erősen kezdett a Valiance, több gyilkosságban és célpont megszerzésben átvették a szurdok feletti irányítást. Hamar Sárkány Lelket szereztek és sikeren ostromoltak több tornyot is, a 30. perchez érve szükség volt Baron Nashorra a Valiance játékosoknak a további előrenyomuláshoz, Dargod Alistarral 4 emberes felütést eredményezett és ezzel Yasuo több karaktert is le tudott burstolni. 

Az Auxesis sajnos csak itt tudta megmutatni a kompozíció erejét, a Valiance összeszedte magát, majd könnyedén fejezte be az első mérkőzést.

Második Mérkőzés

Az összecsapás következő felvonása hasonlóan alakult mindkét csapat számára, hiszen a Valiance irányította az mérkőzést és az Auxesis fogást talált a középső szakaszban.

Lmzs Ahri választása itt is elképesztően effektívnek bizonyult, a csapat harcok kezdetén sorra megtalálta azon célpontokat, akiknek eltüntetése sorsfordítónak bizonyult, a 32. percben elhozott Baron Nashor segítségével befejezték a mérkőzést.

Harmadik Mérkőzés

Ezen találkozó tűnt a legegyszerűbbnek a Valiance számára, hiszen a korai szakasztól kezdve végig nyomás alatt tartották Akashiit a középső ösvényen és hatalmas hátrányba került Lmzs és Indecision játékának köszönhetően. 20 perc után elképesztően nagy előnnyel rendelkeztek és 3 inhibitor sikeres ostroma után, könnyedén fejezték be a mérkőzést.

Március 19-én a Crevena Zvezda Esports ellenfele így a Valiance lesz, a döntő összecsapását az esport2tv Twitch csatornáján magyar nyelven tekinthetitek majd meg és eldől az EU Masters bejutásának sorrendje is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!