"Az EA utál téged..." – kevés ennyire peches nyitás létezik FIFA-ban

Nehéz eldönteni, hogy ez a 81+ player pick csomag vicces vagy inkább szomorú a játékosra nézve.

A kocka el van vetve. Kicsit ilyen, amikor az ember beleássa magát a FIFA Ultimate Team módjába, hiszen vajmi kevés beleszólása van, hogy ezek a csomagok mit hoznak számára. Természetesen a legfőbb döntés még így is a mienk, lehet nemet is mondani a nyitogatósdira és akkor nagyjából megkíméljük magunkat a fejfájástól. Más esetben a szerencsére van bízva a sorsunk, amilyen hangulatban van éppen az EA Sports futballjátéka, úgy osztogatja a hasznos vagy inkább a haszontalan lapokat.

A legtöbben általában beletörődnek, hogy a leggyengébb kártyákat dobálja egy-egy pakliból a játék, persze titkon azért nem árt reménykedni, mert időnként komoly labdarúgókkal gazdagodhat a klubunk. A 81+ player pick esetén két lapot kínál fel a FIFA 22, ebből pedig egyet lehet választani. Egy játékos viszont feltett egy olyan videót, amelyben két ilyen csomagot is kinyit, az elsőben a spanyol Reguilón és a portugál Pizzi (mindketten természetesen 81-esek) jelenik meg előtte.

És ki nem találnád, ugyanezt a két játékost dobta fel a második pakk kibontásakor is. Ennek a sansza pedig egészen elképesztően kicsi, alighanem az Ikonok 1%-os esélyénél is kevesebb, hogy ilyesmi történjen, viszont egy szerencsétlen játékos most beletenyerelt a közepébe. Jött is egy komment, hogy az "EA utál téged...", amire válaszként az jött a játékostól, hogy ő egyelőre befejezte a csomagnyitásokat emiatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!