Jön egy FIFA 22 next-gen update és így könnyebb lehet a gólszerzés

Jön egy FIFA 22 next-gen update és így könnyebb lehet a gólszerzés

A mesterséges intelligencia által irányított védelem némileg megváltozik.

Mostanában leginkább csak a promókkal van elfoglalva az EA Sports, na meg a hibák javításával. Mármint a promókból származő baklövésekre kell most itt gondolni, sajnos abból is akad bőven. Azonban most előálltak egy olyan frissítéssel, melyet első körben csak a next-gen konzolokra írtak ki, arról pedig egyelőre nincs infó, hogy a többi platformra is élesítik-e.

Mindenesetre az alábbi módosításokat hajtották végre és a következő Live Tuning hamarosan – pontos dátumot nem írtak – elérhető lesz a játék PlayStation 5, Xbox Series X|S és Stadia verziójához:

  • Növelték a defenzív vonalak szélességét olyan helyzetekben, amikor az ellenfél labdát birtokló játékosa a büntetőterület szélén helyezkedik el vagy esetleg még közelebb van a kapuhoz
  • Növelték a távolságot a védők között, amikor egy mesterséges intelligencia által irányított védő megváltoztatja pozícióját, hogy lefedje a potenciális lővősávot
  • Csökkentették az AI középpályások esetében, hogy milyen mélyen zárhatnak vissza a saját csapatuk büntetőterületére

A Live Tuning egyébként nem egy komplett update, még akkor sem, ha néha több mindent tartalmaz, mint egy Title Update. Ez a módszer megengedi a fejlesztőknek, hogy gyorsabban és könnyebben hajthassanak végre a balansszal kapcsolatos módosításokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!