Őket választják a profik: Legnépszerűbb és legjobb karakterek az LCS csapatok között

Őket választják a profik: Legnépszerűbb és legjobb karakterek az LCS csapatok között

A tavaszi szezon feléhez érve Észak-Amerikában, körvonalazódott melyek a legtöbbet választott hősök

Az LCS-ben 159 hősből összesen 88 került kiválasztása az eddigi szezonban, viszont 4 olyan karaktert láthatunk a legnépszerűbbek között, akik már más meta listákon is előfordultak.

Jinx és Aphelios

Ezen régióban is Jinx a legtöbbet kiválasztott hős, Aphelios egyből mögötte tanyázik, hiszen az egyik legjobb ellen választás tud lenni Powderre. Jinx eddig 44 mérkőzésen szerepelt, Aphelios pedig 32 alkalommal volt látható. Összességében Jinxnek 89% jelenléte van az LCS-ben, ezzel mutatva a dominanciáját a metában.

Xin Zhao

Xin hasonlóan népszerű mint az Európai LEC-ben, így a legnépszerűbb dzsungelesek között foglal helyett és közel 70%-os jelenléttel rendelkezik a tiltási és választási fázisokban, Xerxe, Pridestalkr és Santorin azon játékosok, akik prioritással választották a hőst és Santorin az egyetlen a listában, aki még nem veszített Xin Zhao-val mérkőzést.

Graves

A felső ösvényen, Graves a legdominánsabb karakter több régió tekintetében is (LEC,LPL,LCS). A mérkőzések 40% szerepelt és az Immortals játékosa Revenge, összesen 6 alkalommal választotta őt. Bwipo és Fakegod is előszeretettel hozta már el és remek teljesítményekkel zártak több alkalommal is a hőssel.

A 2022-es LCS Tavaszi alapszakasza a hetedik hétvégével folytatódik és jelenleg a Cloud9 (11-2) vezeti a tabellát, őket követi a Team Liquid (10-3). Két hét maradt már csak a szezonból és elképesztően nehéz megtippelni mely csapatokra számíthatunk az élbolyban, viszont a fenti hősöknek kritikus szerepe lehet majd az elkövetkezendő mérkőzéseken minden csapat számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.