A játék egyből eladta Falcao új lapját, jön is érte a kompenzáció

A játék egyből eladta Falcao új lapját, jön is érte a kompenzáció

Az EA hivatalos posztban tudatta a játékosokkal, hogy nem az ő készülékükben volt a hiba és a javítást követően mindenkit kárpótolnak.

Valószínűleg a kaliforniai cég nem ismeri az Európában 10 országon is keresztül folyó Dunát, pedig amennyi baklövést végrehajtottak az elmúlt fél évben a FIFA 22 kapcsán, lassan be tudnák rekeszteni. Szinte minden hétre akad valami a tarsolyukban, szóval egész egyszerűen érthetetlen, hogy mit művelnek. Illetve nem teljesen, ugyanis a milliárdokat termelő Ultimate Team miatt valószínűleg egyre kevésbé figyelnek oda, hogy minden flottul menjen, hiszen dacára a problémáknak a FIFA-sorozat szárnyal.

Most éppen egy Radamel Falcao kártyával van gond. A 36 éves kolumbiai kapott március 16-án egy gold lapot a FIFA 22-ben és az is mindössze 78-as. A Rayo Vallecano csatára jelenleg sérült, de az eddigi 20 meccse alatt szerzett 5 góljával még így is a legeredményesebb játékos a keretben, igaz Sergi Guardiola szintén ennyi találatot jegyez, de neki ehhez 28 mérkőzésre volt szüksége. Mindenesetre a FIFA 22-ben a támadót kevesebb, mint ezer coinért be lehet szerezni, viszont kiderült, hogy a játék az újonnan begyűjtött Falcao itemeket azonnal eladja a Quick Sold funkcióval.

Ezt a kiadó is elismerte, hogy itt valami nincs rendben, de szerencsére sikerült megtalálniuk a hiba forrását, amit természetesen javítottak. Az érintett játékosok egyébként hamarosan megkapják a tényleges Falcao lapot a következő napokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!