LOL: Az amerikai szuper szerver legjobb pillanatai!

LOL: Az amerikai szuper szerver legjobb pillanatai!

Hétvégére összeszedtük nektek a legjobb megmozdulásokat az amerikai League of Legends privát szerverről.

Az amerikai szerver minőségére az elmúlt években sok negatív visszhang érkezett, ezért a Riot Games egy privát szerver létrehozását alkalmazta annak érdekében, hogy jobb élményt és erősebb felkészülést biztosíthasson a profi játékosok számára, így született meg a Champions Queue. 

Mi is a Champions Queue?

Egy olyan kompetitív privát szerver, ahol a nyugati parti amerikai elit játékosokat tudják egy privát Discord segítségével össze sorsolni a rangsorolt mérkőzéseikben, ezzel megteremtve azt a közeget a játékosok számára, amivel a fejlődésük és minőségi gyakorlásuk garantált. A tavaszi és nyáron szezont 3-3 splitre osztották fel, ezen splitekben a legjobbak pontokat tudnak gyűjteni és az adott szakasz végén a legtöbb pontot összegyűjtött játékosokat pedig, külön pénzdíjazás is illeti. Másfél split után elmondható, hogy a játékosok elégedettek a rendszer és a szerver által nyújtott egyediségekkel és több olyan pillanat is született a mérkőzések során, amiből egy rövid összefoglalóval készültünk most nektek!

Az első klipben a Blaber mutatja be Rek’Sai tudományát

Tavaly Udyr népszerűsége megkérdőjelezhetetlen volt, Malice kezében a hős továbbra is veszélyt jelent

A Cloud9 koreai játékosa Summit több alkalommal is elnyerte az ellenfelek elismerését, mutatjuk miért!

Zárásképpen az egyetemi bajnok Ariendel pentájáról emlékezünk meg

A Champions Queue láthatóan és a játékosok visszajelzései alapján egy olyan változás volt az amerikai League of Legends profi közösségben, ami pozitív hatását fejtette ki és remélhetően továbbra is segíti majd az összes résztvevő fejlődését hosszútávon. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.