Utolsó meccsét is simán nyerte a T1, veretlenül nyerték meg az LCK tavaszi szezonját!

Utolsó meccsét is simán nyerte a T1, veretlenül nyerték meg az LCK tavaszi szezonját!

Egészen elképesztő rekordot állítottak fel Fakerék.

A T1 csapata ma délelőtt történelmet írt! Ahogy azt korábban nálunk is olvashattátok egyetlen mérkőzésre voltak Fakerék attól, hogy beírják magukat a League of Legends történelemkönyvébe. Ma délelőtt le is játszották utolsó mérkőzésüket a DRX ellen és a vártnál simábban, 2-0-ára verték Deft csapatát.

Mindez azt jelenti, hogy sikerült a tökéletes tavaszi szezon és 18-0-ában végzett a T1. Keira összegyűjtötte a hiányzó négy assistot is, így megdöntötte Wolf korábbi rekordját. A pályák számát tekintve végül 36-7-ben végzett az LCK legjobb csapata.

Március 23-án folytatódik az LCK, ezúttal már a rájátszással ahol a Fredit Brion a DWG-vel csap össze, míg a DRX a Kwangdong Freecs-el küzd az elődöntőbe jutásért, ahol a GEN.G és a T1 várja majd a nyerteseket. Kíváncsian várjuk, hogy a rájátszást is sikerül-e megnyernie a T1-nak, hisz az azt jelentené, hogy senki nem tudta legyőzni őket a tavaszi szezon egészében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.