A legnagyobb sztárokat is megszerezheted

A legnagyobb sztárokat is megszerezheted

Ronaldo és Messi is elérhető a csomagban!

Az EA Sports nemrég bejelentette, hogy március 22. 18:00 órától elérhető a különleges Campaign Bag Player Pick SBC a FIFA 22 Ultimate team játékmódjában.

A FIFA legújabb Squad Building Challange során ismét a legnagyobb futballsztárokból rakhatunk össze magunknak egy világverő csapatot az Ultimate Team játékmódban. A campaign bag összesen 110 játékos kártyáját tartalmazza, így mindenki a számára legszimpatikusabb, mégis ütőképes csapatot állíthatja össze.

A legjobb értékeléssel a Paris Saint-Germain két támadója, Kylian Mbappé és a hétszeres aranylabdás Lionel Messi rendelkezik, 95-tel. Azonban sok más játékos is hasonlóan jó ratinget kapott, hozzájuk a legközelebb például az egyiptomi támadó, Szalah van a maga 94-es besorolásával. Amennyiben szeretnénk magyar játékost látni a kezdő tizenegyünkben, azt is megtehetjük, ugyanis az RB Leipzig válogatott középpályása Szoboszlai Dominik kártyája is benne van a Campaign Bagben.

Az angol foci szerelmeseiknek sem kell szomorkodniuk, a már említett Szalah mellett az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Reece James vagy épp Virgil van Dijk , de a Premier League-listavezető Manchester Cityből Rijad Mahrez vagy Jack Grealish is elérhető.

Szerezz meg egyet a 2 OTW, adidas NUMBERSUP, RTTF, Headliners vagy Fantasy FUT Team 1 játékos közül.

Követelmények

  • Min. 2 játékos: A hét csapata
  • Min. csapat rating: 84
  • Min. csapat kémia: 70
  • Játékosok a keretben: 11

Mit gondolsz a listáról, kiket hiányolsz, és te kiknek örülnél a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!