Végre érkezett néhány nagyágyú az eheti TOTW-ben!

Végre érkezett néhány nagyágyú az eheti TOTW-ben!

Van bőven miből válogatni, de az örök kérdés még most is fennáll: kaptunk-e jobb lapot az elmúlt hetek prómóinál?

A mai nap folyamán megérkezett a 27. heti TOTW csapat, amelybe végre pár igazán jó lap is befért részben annak is köszönhetően, hogy pont ők nyújtottak remek teljesítményt a hétvége folyamán. A legnagyobb ratingű lap a Tottenham sztárja, Son Hueng-min lett, aki idén már a második IF lapját kapja. Son arany lapja is egy teljesen használható játékos, így természetesen ez a lap is igazán jó lett viszont sokaknak március végén ez már egy kicsit kevés. Mellette egy másik PL-es játékos, a Liverpool balbekkje Andy Robertson is ismét a hét legjobbjai közé került.

Ezután két csatár következik, a FIFA-k réme Wissam Ben Yedder és Pierre-Emerick Aubameyang, akik mindketten egy második IF lappal lettek gazdagabbak. Itt is csak ismételni tudom magam, a lapok nagyon jók, de a 27. hétre már igen kevesek, ha télen kaptuk volna meg őket akkor sokaknál befértek volna a kezdőbe.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes még megemlíteni Jonathan Clauss-t, aki idén gyakorlatilag szárnyal. Pont nemrég jelentette be Didier Deschamps a Francia labdarúgó-válogatott edzője, hogy Clauss-t behívta a nemzeti tizenegybe a hétvége folyamán pedig ismét nagyon alakított ezért speciális lapot érdemelt, végre az EA szerint is.

Nem is húznám tovább a szót, íme a teljes csapat:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!