Christina Ricci is feltűnik majd Tim Burton Addams Family sorozatában

Christina Ricci is feltűnik majd Tim Burton Addams Family sorozatában

Wednesday egyik korábbi megformálója teljesen új szerepet kapott a szériában. 

Még 2020 októberében robbant a hír, hogy a zseniális Tim Burton élőszereplős Addams Family sorozatot készít a Netflixre, a történet középpontjában pedig Wednesday és iskolás évei állnak. Azóta további információk is kiderültek a sorozatról, a címszereplőt például Jenna Ortega játssza, Gomez Addams köntösében Luis Guzmánt láthatjuk, Morticiát pedig Caherine Zeta-Jones kelti életre. 

Az izgalmas szereposztáshoz a minap egy igencsak meglepő név is csatlakozott, ugyanis a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy Christina Ricci is feltűnik majd a sorozatban egy új izgalmas szerepben. A színésznő még gyerekként vált sztárrá Hollywoodban és ha emlékeztek még, a '90-es években az Addams Family - A galád család, illetve az Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család című filmekben ő formálta és tette ikonikussá Wednesday karakterét. 

Ricci egyébként már elmúlt negyven éves, és nem Wednesday idősebb verziójára szerződtették, így ha tippelnünk kéne, akkor egy eddig nem látott családtag bőrébe bújik, vagy a történet helyszínéül szolgáló Nevermore Academy egyik tanárát alakíthatja majd. A rajongók persze majd kicsattantak a hír hallatán és tűkön ülve követelnek a Netflixtől egy előzetest, ami remélhetőleg minél hamarabb befut majd. 

Ti várjátok már egyébként a sorozatot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!