Vérfagyasztó felvétel került elő a The Batman film Jokeréről

Vérfagyasztó felvétel került elő a The Batman film Jokeréről

Barry Keoghan és Robert Pattinson kivágott jelenetét YouTube-on tette közzé a Warner Bros. 

Március elején került moziba a Matt Reeves rendezésében készült The Batman és Robert Pattinson alakítja a karrierje elején lévő denevérembert, a főbb szerepekben továbbá Zoë Kravitzet, Paul Danot, Colin Farellt, illetve Andy Serkinst láthatjuk. Az alkotás igencsak jól szerepelt a kasszáknál és már több mint 600 millió dolláros bevételnél jár, ráadásul a közönség is zömmel pozitív véleménnyel van róla, így borítékolható a folytatás. Most egy kicsit spoileresen folytatnánk, így aki még nem látta a filmet, kérem kapcsolja ki! 

Azt már a premier előtt is tudni lehetett, hogy a Barry Keoghan által életre keltett Joker is feltűnik majd a Batmanban és a film végén meg is kaptuk Riddlerrel közös jelenetét, azonban a karakterből nem sokat mutattak. A készítők valószínűleg szerették volna kicsit kiengesztelni a rajongókat és a stáblista utáni jelenetben megjelenő rataalada.com weboldalon három újabb rejtvényt helyeztek el, melyek megoldása után egy vérfagyasztóra sikerült kivágott jelenetet tekinthetünk meg. A felvételen a denevérember ellátogat Arkhamba és találkozik Jokerrel, hogy információt szerezzen a film gerincét adó nyomozás felgöngyölítéséhez, Keoghan pedig olyan zseniálisat játszik, ami simán felér elődei alakításához és a franchise izgalmas jövőjét vetíti elénk.

Érdekesség, hogy a film április közepén elérhetővé válik a magyarországi streaming piacra nemrég belépő HBO Max kínálatában is. A platform egyébként márciusban előfizetői akciót tart és a hónap vége előtt regisztráló új felhasználók örökre szóló 30% kedvezményt kapnak, ezért cserébe pedig a DC, Cartoon Network, a Max Originals és a Warner Bros. produkcióihoz férhetnek hozzá. 

A felvétel alapján nektek hogy tetszik Barry Keoghan Joker alakítása? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!