LEC: Legendás csapatok, legendás játékosok csapnak ma össze

LEC: Legendás csapatok, legendás játékosok csapnak ma össze

Az európai League of Legends legnagyobb rivalizálásának egy újabb fejezete következik.

G2 vs Fnatic. Már ennyi elég egy LoL e-sport rajongó számára, hogy tudja, nem kell keresnie jobb programot az estére. A 2022-es LEC rájátszásában már a második mérkőzésnapon kialakult a várva várt párosítás, amelyet élőben, magyar nyelven élvezhettek a lolesports.com oldalán 17:00-tól, ahol még dropok is várnak rátok!

G2 vs Fnatic (17:00-tól Bo5)

Mindkét csapatot alaposan felforgatták a szezont megelőzően, így teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy milyen formában teljesítenek majd a 18 meccses alapszakaszban. A lépés sokkal jobban jött ki a Fnatic számára, akik mindössze egyetlen lépéssel maradtak le a Rogue mögött, ami egy második helyet eredményezett számukra. A G2 Flakked és Targamas beépítésére fordította a legtöbb energiáját, ami összességében egy negyedik helyre volt elég. 2022-ben eddig két alkalommal találkoztak a felek, a harmadik héten egy gyengébb korai szakasz után, a jól koordinált csapatharcoknak köszönhetően diadalmaskodtak caPsék. A hatodik heti visszavágón esélyt sem adtak Humanoidék a G2-nak, 31 perc és 36 másodperc alatt bedöntötték riválisuk Nexusát.

Amíg a Fnatic csapatában található a mezőny legjobb alsó ösvényes párosa, addig a túloldalon ott van BrokenBlade, aki a felső ösvény legagresszívabb és leghatékonyabb képviselője. Az eltérő stílus, a hatalmas múltra visszatekintő versengés, a legendás idézők óriási tapasztalata egy pikáns Bo5-ös szériával kecsegtet. Szinte lehetetlen megtippelni, hogy melyik együttes kerülhet ki győztesen a párharcból, ugyanis a szezon második felében közel hasonló teljesítményt nyújtottak. Érdemes lesz figyelni az MVP-címre is esélyes Hylissang mozgását a Szurdokban, benne ott van mindig a potenciál, hogy egyedül lerendezzen egy-egy meccset. A túloldalon a caPs-Jankos duóban bízhatnak a szurkolók, ugyanis az európai League of Legends két legendájának mindenképpen bizonyítania kell a tavalyi gyengébb szereplés után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Flickr

Kövess Minket!



G2 vagy Fnatic nyeri ma a párharcot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.