Négy játékos kiléte kiszivárgott, akik tagjai a Team of  the Seasonnek

Négy játékos kiléte kiszivárgott, akik tagjai a Team of the Seasonnek

Négy óriási név szivárgott ki, amelyek a FIFA 22 Ultimate Team közelgő Team of the Season (TOTS) promóciójának részeként szerepelnek majd.

A közösség egésze most próbál előre gondolkodni, mivel a rendkívül népszerű játékmód egyik legnagyobb eseménye egyre közeleg, és az aranykártyák hihetetlen fejlesztéseket kapnak, amivel a piaci áruk is megemelkedik.

A játékosok világszerte szorgosan gyűjtögetik ezeket a magasan jegyzett játékosokat, hogy felkészüljenek a TOTS-sel valószínűleg együtt érkező kártyákra, és speciális csomagokra.

Ennek oka az, hogy néhány játékos szereplése előre sejthető azután, hogy az EA kiadja az egyes ligák, különösen a Premier League kereteit.

Ezzel kapcsolatosan érkeztek hírek néhány olyan, a legjobbra értékelt EPL-játékossal kapcsolatban, akik a FIFA 22 TOTS-ban szerepelhetnek.

FIFA 22 TOTS Premier League-gel kapcsolatban kiszivárgott információk

A neves FIFA 22-szivárogtató, The Boss négy játékost nevezett meg, beleértve a ratingjüket és néhány statjukat, akik közül kikerülhet a legmagasabbra értékelt kártyák egyike az angol élvonalból.

A Liverpool szupersztárja, Mohamed Szalah úgy tűnik, hogy elképesztő, 98-as ratinggel rendelkező kártyát kap, amivel a Premier League tekintetében a legjobb lehet.

Harry Kane tűnik a következőnek egy 96-os osztályzatú lappal, a Tottenham szélsője, Heung-min Szon mellett. Bernardo Silva szintén 94-es besorolású verzióval rendelkezik, ráadásul  a bemutatott képen látható néhány kulcsfontosságú statisztikája is.

Amit látunk, a portugál 90-es tempót, 90-es lövést, 98-as cselezést, 63-as védekezést és 80-as fizikumot kap.

Ez csak négy a sokféle kártya közül, amelyeket a játékosok a FIFA 22 TOTS során megszerezhetnek, és várhatóan a Ligue 1, a La Liga, a Serie A és a Bundesliga sztárjai is részt vesznek benne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!