Júniusban érkezik a megújult PlayStation Plus

Júniusban érkezik a megújult PlayStation Plus

A Sony szolgáltatása több előfizetési módot kínál majd. 

Tavaly felröppent a hír, hogy a Sony konkurenciát akar adni a Microsoft Game Passnak, nemrég pedig a cég hivatalosan is bejelentette, hogy a Spartacus kódnevet viselő projekt mit is takar tulajdonképpen. A hivatalos közlemény szerint a vállalat összevonja az eddigi PS Plus és PS Now konstrukciókat és júniustól szimplán PlayStation Plus néven viszi tovább a szolgáltatást. Induláskor az új platformra előreláthatólag a Death Stranding, God of War, a Marvel's Spider-Man és Miles Morales, továbbá a Mortal Kombat 11 és a Returnal játékok kerülnek fel és az előfizetők négy különböző csomagból választhatnak, melyek a következők. 

PlayStation Plus Essential

Gyakorlatilag az eddigi PlayStation Plus funkciókkal rendelkezik, vagyis havonta letölthetünk két játékot, exkluzív leárazásokat kapunk, elérhetjük a többjátékos módot, továbbá mentéseinket a felhőben tárolhatjuk. A szolgáltatás ára 8.99 euró havonta, 24.99 euró negyedévente, 59.99 euró pedig évente

PlayStation Plus Extra

Mindent megkapunk, ami az Essential csomagban van, továbbá hozzáférhetünk az akár 400 PS4 és PS5 játékot tartalmazó katalógushoz, legyen szó az exkluzív vagy más kiadók termékeiről. A Game Passhoz hasonlóan itt sem birtokoljuk a játékokat, az előfizetés ára pedig 13.99 euró havonta, 39.99 euró negyedévente és 99.99 euró évente. 

PlayStation Plus Premium

A Premiumban minden benne van az Essential és Extra szolgáltatásból, továbbá 340 játékhoz férhetünk hozzá a felhőn keresztül. Itt a PS3-as címek streamelve, míg a PS1, PS2, PSP, illetve PS4-es programok streamelve és letöltve is játszhatóak lesznek. Mindemellett ideiglenes játék demókhoz is hozzáférést biztosít, azonban ez a csomag csak azokba az országokba jön, ahol van PlayStation Now szolgáltatás is. Árazása 16.99 euró lesz havonta, 49.99 euró negyedévente és 119,99 euró évente

PlayStation Plus Deluxe

Azokban az országokban, köztük hazánkban is, ahol nincs felhő alapú PlayStation Now, a PlayStation Plus Deluxe előfizetést teszi elérhetővé a Sony. Ennek díja még nem ismert, azonban előreláthatólag olcsóbb lesz mint a Premium és a PlayStation, PS2 és PSP játékainak letölthető verzióját tartalmazza majd, magába foglalva az Essential és az Extra tartalmait. 

Nektek melyik csomag tetszik így első látásra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!